Обява

Свий
Няма добавени обяви.

голф 2 синхро проблем с бензинова помпа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• голф 2 синхро проблем с бензинова помпа

здр колеги знам че не е тука мястото за моя въпрос но 3 дни не ми зарежда сайта на колегите с марка VW forum. Искам да попитам някой знае ли, къде се намира бензиновата помпа до задното колело. Започнах да се мъча да я смъквам но отдолу има голяма черна кутия с две като бубини отстрани на нея.
    Въпросът ми е вътре в кутията ли е помпата или отстрани проблемът и е че, много бръмчи чува се страшно и върви на бензин само когато е загряла и ниски обороти няма , затова мисля да я свалям ако някой знае за моя проблем да пише моля за съвет
    благодаря и поздрави

От: голф 2 синхро проблем с бензинова помпа

Е нaли кaзa че много бръмчи? Зaпaли , някой дa я държи дa не гaсне a ти влез отдолу и слушaй,гледaй,слушaй.
    Вaриaнт две е дa се ориентирaш по горивопроводите.
    Третa aлтернaтивa-свaляш кутиятa с двете бубини, тъкмо ще рaзбереш кaкво имa вътре,после пaк я зaкaчaш.
    Вместо дa чaкaш три денa дa влезеш във форумa и нa четвъртия дa пишеш в друг, зa същото време щеше дa нaпрaвиш и основен ремонт.
    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Вътре в кутията е.Особено ,ако Голфа е с механична инжекция(90 коня) направо е сигурно,че фърлям на боб.Пред тях е филтъра,който вероятно отдавна е запушен щом бръмчи па не върви...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
        Вътре в кутията е.
        Само половината е вътре другата половина е това което казва ,че е бобина.

Коментар

Голф синхро е със две помпи, едната е във кутията (кеш танк) и една във резервуара която захранва кутията. Вероятно малката не храни кутията и тя бръмчи на сухо.
          МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
            Голф синхро е със две помпи, едната е във кутията (кеш танк) и една във резервуара която захранва кутията. Вероятно малката не храни кутията и тя бръмчи на сухо.
            Зависи Лозане,само определени мотори са така и то при 2-ките.Ма Синхро има и 3-ка.Масовите 1Р, 1,8моно,2 литра и ВР6-те са с една...

Коментар

Аз пък ги имам и двете помпи от КР, ако колегата закъса с намирането да звънне.
              Николай Георгиев 0+
              тел.0887357722

Коментар

Когато има кутия (кеш танк) има втора,когато няма кутия тя е във резервоара и е една.
                МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Моята 2 е 1Р мотор и е с две помпи.
                  Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                  АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от Венци В Преглед на мнение
                    Моята 2 е 1Р мотор и е с две помпи.
                    Верно?

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                      Верно?
                      Аъ.
                      АСК Ален Мак

Коментар

Мдаааа.Верно е така.Извинявам се за неточността.Имах такъв Синхро,явно съм забравил...

Коментар

Аз го имам още ама не е каран от 5години.Стои в двора ама ще му дойде времето и на него.
                          АСК Ален Мак

Коментар

благодаря за отговорите колеги не ми е спешно имам и газ на колата просто по добре да попитам отколкото да разглобявам така на халосссс
                            колега като разбера коя е от двете ще пиша може и да взема от теб помпа щом имаш
                            поздрави

Коментар

Голфа е с две помпи и най-вероятно е с полу-механичната инжекция KE-Jetronic, знам я наизуст, отделно съм имал синхро и имам доста части за него, кода на двигателят ако кажеш ще е най-лесно или снимка на двигателят. Едната помпа, в резервоара е подкачваща и работи на 0,9-1,5 бара, нова струваше преди 10 години 90 лева, втората в кутията е дебитна и е два размера в зависимост от двигателят, 56 мм или 66 мм(по спомен) тя работи от 2,6-3,6 бара, в зависимост от двигателят. Заводско най-големият двигател на синхро е 98 коня и е с голямата помпа, тези бобини са възвратен клапан и горивен филтър, първото е проблемно и рядко срещано при повреда, второто се сменя всяка година. Внимателно при изваждането и развиването на щуцерите, да не спукате кутията, пластмасова е и не се намира, цената при мен е солена, успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X