Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вериги за сняг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вериги за сняг

Здравейте!
    Бихте ли ми помогна ли да си намеря правилния размер вериги за сняг за гуми с размер 225/65/17
    Благодаря!

От: Вериги за сняг

С тези размери написани на еднo листче и в магазина.
    Последно редактирано от CarTest™; 25-01-15, 18:42.
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Да, на кутията на всеки един комплект вериги има етикет с размерите на гумите, за които веригите стават. Гледаш да фигурира нещо от сорта на 225/65/17 или 235/70/16 и ако е необходимо проверяваш диаметъра чрез някой калкулатор за размери на гуми.
      Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
      First impression is not always true. Get inspired.
      Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
      Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
        Да, на кутията на всеки един комплект вериги има етикет с размерите на гумите, за които веригите стават. Гледаш да фигурира нещо от сорта на 225/65/17 или 235/70/16 и ако е необходимо проверяваш диаметъра чрез някой калкулатор за размери на гуми.
        В магазина такива вериги няма най големите срещани за МПС са за 225/70/16, говоря за повечето квартален тип магазини.

И аз имам интерес за 4Х4 от къде може да се закупят комплект от 4 вериги за по големи по размер гуми?

Коментар

Първоначално публикуван от Vasil Botev Преглед на мнение
          В магазина такива вериги няма най големите срещани за МПС са за 225/70/16, говоря за повечето квартален тип магазини.

И аз имам интерес за 4Х4 от къде може да се закупят комплект от 4 вериги за по големи по размер гуми?
          Васко,утре ще проверя от къде са купени моите-255/55/19 . Има-няма,30''...
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

От стандартните които продават в магазините съм с най-голямия размер № 10 и ми стават за размер 205-80-15.
            Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Vasil Botev Преглед на мнение

Е, та тези, за които пишеш може и да станат при тебе. И не си купувай вериги от "квартален тип магазини", а от специализираните такива, които продават качествени вериги. И гледай за нещо от сорта на Konig, Thule, Pewag, Ottinger и т.н. Поне да си струват парите, които ще дадеш за тях. Обикновените китайски боклуци ще се разпаднат само ако ги сложиш веднъж за няколко километра. Да не говорим за това, че ще корозират след като се наложи да ги прибереш мокри в кутията и нямаш време да ги сушиш и омасляваш.
              Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
              First impression is not always true. Get inspired.
              Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
              Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Здравейте отново!
                Вече се сдобих с вериги за моя размер гуми и веригите са 16мм подсилени със размер:[FONT=arial]K245.
                Благодаря на колегата Алекс Маринов който предложи да ползвам калкулатор за гуми.
                По този калкулатор си намерих и точния размер вериги.
                Моите ги закупих от онлайн магазин hopshop от който също ми потвърдиха че това е моят размер вериги.
                По кварталните а и повечето магазини тези нестандартни размери не продават.

Коментар

Първоначално публикуван от sredez403 Преглед на мнение
                  Здравейте отново!
                  Вече се сдобих с вериги за моя размер гуми и веригите са 16мм подсилени със размер:[FONT=arial]K245.
                  Благодаря на колегата Алекс Маринов който предложи да ползвам калкулатор за гуми.
                  По този калкулатор си намерих и точния размер вериги.
                  Моите ги закупих от онлайн магазин hopshop от който също ми потвърдиха че това е моят размер вериги.
                  По кварталните а и повечето магазини тези нестандартни размери не продават.

Как е тества ли ги вече? Напиши отзиви след това, тъй като и аз отдавна се оглеждам но на толкова сносна цена не съм попадал.
                  [B]Land Rover Discovery 300 tdi , 1995[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от smi Преглед на мнение
                    Как е тества ли ги вече? Напиши отзиви след това, тъй като и аз отдавна се оглеждам но на толкова сносна цена не съм попадал.
                    Здравей!
                    Не не можах да ги тествам защото не се наложи и не мога да дам отзиви за тях за съжаление.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X