Много се извинявам предварително ама не знам къде да пусна горепосочената тема!Интересува ме бус до 3.5 тона за да не ми трябва лиценз за превозвач и тахограф.Ще го търся от януари.Днес бях при дилър на Ивеко в Чефин ама при 3.5 тона общ товар, Ивеко предлага недостатъчен полезен - около 1100 кг.Гледам в мобилето има масово Джъмпер, Дукато, Мастер.........Имам повече опит с камиони, бусовете са ми мъгляви та приемам съвети.Двоумим се с партньора, ама по всяка вероятност ще е върнат от лизинг или някой запазен втора ръка.Важното е да има мах полезен товар.Групата Пежо,Фиат,Ситроен предлага около 1400 кг. което е сгодно.Другото условие е че буса ще се ползва по международни релации и всичко трябва да е коректно по талон и реални килограми.Иначе в Чефин ми предлагаха да ми продадат бус, който мога да го блъскам с 2.5-3 тона , а да го регистрират 3.5 тона общо тегло, но не ми е опция.Та събирам полезни мнения относно бусове.
Релациите ще са Македония,Сърбия и Босна ............ макар че тва не ви интересува.
Благодаря предварително!
Релациите ще са Македония,Сърбия и Босна ............ макар че тва не ви интересува.
Благодаря предварително!
Коментар