Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще търся товарен бус

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ще търся товарен бус

Много се извинявам предварително ама не знам къде да пусна горепосочената тема!Интересува ме бус до 3.5 тона за да не ми трябва лиценз за превозвач и тахограф.Ще го търся от януари.Днес бях при дилър на Ивеко в Чефин ама при 3.5 тона общ товар, Ивеко предлага недостатъчен полезен - около 1100 кг.Гледам в мобилето има масово Джъмпер, Дукато, Мастер.........Имам повече опит с камиони, бусовете са ми мъгляви та приемам съвети.Двоумим се с партньора, ама по всяка вероятност ще е върнат от лизинг или някой запазен втора ръка.Важното е да има мах полезен товар.Групата Пежо,Фиат,Ситроен предлага около 1400 кг. което е сгодно.Другото условие е че буса ще се ползва по международни релации и всичко трябва да е коректно по талон и реални килограми.Иначе в Чефин ми предлагаха да ми продадат бус, който мога да го блъскам с 2.5-3 тона , а да го регистрират 3.5 тона общо тегло, но не ми е опция.Та събирам полезни мнения относно бусове.
    Релациите ще са Македония,Сърбия и Босна ............ макар че тва не ви интересува.
    Благодаря предварително!
    Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
    0888854582
    Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
    Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

От: Ще търся товарен бус

От Чефин имам лоши спомени за едно Дейли.След счупен сателит и прецакана планета на диференциала ни поискаха 5к лева за нови и то не за целият диф с корубата,а само за карантиите.Е не минахме там,а в една морга за ивекота в Сливница за 1500лв с труда и втора употреба диф на никакви километри.
    Още си кара колегата след 100+К километра.Ма може и друго да е сега де в чефин.
    Но като цяло не са лоши товарни коне дейлитата.
    Ние за сервизен го ползвахме и 1тон си му беше постоянният товар като можеше само да се покачва без да слиза надолу.
    Беше дълга база(не най-дългата),но с единична,а не с двойна гума.Т.е. до 3.5 тона.Обема е идеален за леки товари.
    За тежки.... се случва това в началото на темата ако е системно като бе при нас.
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X