Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Внос на кола от Германия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има по 500 евро банкноти , бая трябва да е ценна колата ако носиш пачки от такива. За свалянето на цената която си споменал е възможно само при определен вид продавачи . Ако колата е добра и при официален дилър с гаранция , ще се учудя да мръднат с евро надолу .

Аз в момента съм в Швейцария ,утре си тръгвам за Бремерхафен . Имам работа в Ойскирхен , Бон е много близо ако искаш прати линк да я видя струва ли си разходката .
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 01-02-15, 16:37.

Коментар

• От: Въпрос за Внос на кола от Германия

Плащането според мен е най-разумно с банков превод за сравнително големи суми... Специално в Германия над 30 000 евро кеш се счита за пране на пари...
      Направи си електронно банкиране - отиваш, гледаш колата, плащаш и на следващия ден парите са при тях... Другият вариант твой човек в Бг да прати парите след твое обаждане.
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Абсолютно подкрепям колегата Пламен. Никога не са ми сваляли повече от 250 евро. Дай ми линк за обявата да видим кой я продава - моя приятел може да ги познава.
        Land Lord Discovery II TD5 + Garmin Oregon 450 + Norica Marvik Gold + Sprint Apolon + Liverpool fan.
        LZ2РSD

Коментар

Първоначално публикуван от plamen atanasov Преглед на мнение
          Има по 500 евро банкноти , бая трябва да е ценна колата ако носиш пачки от такива. За свалянето на цената която си споменал е възможно само при определен вид продавачи . Ако колата е добра и при официален дилър с гаранция , ще се учудя да мръднат с евро надолу .

Аз в момента съм в Швейцария ,утре си тръгвам за Бремерхафен . Имам работа в Ойскирхен , Бон е много близо ако искаш прати линк да я видя струва ли си разходката .
          Пратих ти обявата на ЛС. Благодаря!
          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
            ...Направи си електронно банкиране - отиваш, гледаш колата, плащаш и на следващия ден парите са при тях... Другият вариант твой човек в Бг да прати парите след твое обаждане.
            Направих пробно ел-банкиране, но предпочитам вариант-2 - обади се на приятел! Благодаря!

Коментар

без да правя реклама, на Райфайзен с електронното + токен или SMS код можеш и от смартфона да превеждаш...
              Аз предпоследната кола си я купих като по филмите - точно преди нотариуса извадих лаптопа и преведох парите пред продавача
              Защото и в БГ не е практично 20 000 да ги заявяваш за теглене от банка, да ги броите и после другия пак да ги внася и да ви жулят с комисионни...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Сега се прибрах , няма да е тази кола . Пълен скрап , Скъсана шофьорска седалка , обелени прагове , надрани дръжки , обелени копчета , багажника е бил кучкарник , гумите за изхвърляне и още много красоти . По панелите не можах да намеря такъв без забележки .

Коментар

Първоначално публикуван от plamen atanasov Преглед на мнение
                  Сега се прибрах , няма да е тази кола . ...
                  Благодаря! Какво пиеш?

Коментар

Няма защо , трезвеник съм - мерси . Обаче съм останал с впечатление че търсиш читава кола , за себе си . Ако е така по добре не търси при подобни търговци . То и там излизат прилични коли ,но трябва да имаш възможност и време да обиколиш няколко адреса .

Коментар

Да, търся Диско-3 или RR Sport, след 2007, за мене, ако жена ми не я приватизира де . При кои търговци да търся? Всички казват/пишат, че германците са най-точни и коректни, а тая обява отговаря на всички условия: ...

DardiCars GmbH (at mobile.de since: Dec 23, 2003)
                      Luxemburger Str. 5b
                      DE-53842 Troisdorf-Spich
                      Handelsregister: Amtsgericht Siegburg
                      Handelsregisternr.: HR-B 74409

Vertretungsberechtigt: Dipl.-Ing. (FH Köln) O. Dardiker
                      Упълномощен представител - германец, дипл.-инж. O. Dardiker, от Fachhochschule Köln. ..
                      Ти какво би ми препоръчал?

Коментар

Дайте и ние да видим обявите. От кола може и 1000е да се свали... пак зависи от уменията на купувача и от продавача естествено. В повечето случаи 500е са безпроблемни за кола над 3000е. А за коли от 10кЕ и нагоре...мисля, че е задължително. И всичко това зависи, колко цирк можеш и искаш да направиш.

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
                          Дайте и ние да видим обявите. От кола може и 1000е да се свали... пак зависи от уменията на купувача и от продавача естествено. В повечето случаи 500е са безпроблемни за кола над 3000е. А за коли от 10кЕ и нагоре...мисля, че е задължително. И всичко това зависи, колко цирк можеш и искаш да направиш.
                          Там е работата , никой не коментира свалянето - дори ако са много сговорчиви си е проблем .значи че си има причина търговеца да е готов на договорки . И колата когато я купуваш за търговия , търсиш такива търговци ( за да имаш печалба). Тогава има куп компромиси - забележки ,състояние ,километри и т.н. .Прибира се в Бг , прави се малко козметика и се продава за перфектния автомобил . Немска баба е ходила с нея в неделя на църква -затова е само на 120 х.км. максимум.
                          Обаче колата когато искаш да е добра , ходиш при официални представители - по скъпи но сигурни автомобили . Както казах по рано навсякъде може да намериш читав , но си трябва ходене и гледане .Това струва време и пари . За конкретния случай , колата беше при руснаци . Толкова захабена и мърлява кола рядко съм срещал . Още при огледа преди да сме започнали сериозен разговор м свали 750 евро . Това вече писах - не е нормално и за читави коли не се прави . А за ентусиасти дето си мислят че 10 -20 х.евро са голяма сума тук и търговеца щял да свали много за да вземе кеша - ще кажа че сте далеч от истината .
                          Преди около 20 дни си купих кола лично за мен , при сума над 20 - познай колко ми свалиха - 0 евро . Но колата е с гарантиран километраж ,състоянието е като нова и има година гаранция .

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                            . При кои търговци да търся?
                            Аз търсих и си купих автомобила от физическо лице ! Пишат си реалните километри и на снимките показват всички кусури на автомобила , но пак няма гаранция , че ще попаднеш само на коректни продавачи !

Коментар

Съжалявам че, не прочетох цялата тема, та може и да го има писано някъде назад, но просто нямам време. Би ли ми казал някой, какви документи ми трябват за кола без TUV качена на платформа, освен договор за покупко продажба? И имам ли срок след това да я регистрирам тук в България? Благодаря предварително.
                              Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
                              0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Малкия и голямия бриф ти трябват, и договор

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X