Обява

Свий
Няма добавени обяви.

приятели моля дайте своя принос за моята дилема

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• приятели моля дайте своя принос за моята дилема

жена ми има тойота LG70 - 94 г направих й я като най исканата кола в района аз имам G 280 - перфектно техническо и визуално състояние Сега се колебая дали да не го продам и на ди взема нщо от рода на жена ми Дразни ме че е бензин а съм свикнал на дизел. Жената естествено е против нали ще й бъда контра

До: приятели моля дайте своя принос за моята дилема

Ами ако ти дават добри пари ,продай го.А ,жена ти не усеща ли ,че ако го продадеш ,ще досаждаш да караш нейната кола?
    Скоро си говорихме с моята .Две са малко.Три са много.
    B+

Коментар

това е най лошият момент - усеща, и за това не ми дава да го продавам моето Gако имаш идея как да я забаламосам моля подскажи но трябва да знаеш, че нейната стана супер утре ще я снимам и ще я пратя ако това помогне за вашите идеи
      монтирано е Австралийски окачване; лифта 2"; джанти 10; ет - 50; гуми Федима широко; радиостанция СВ -27; и 446; е лебедката е Вромос 10 000 Либри; мотор 2,5 2LT и върви много добре а има и климатик; освен това се хард топа се маха и става кабрио цялата заедно с предното стъкло; задния деферинциал е LCD; ама и аз как я описах ама да влюбен съм в нея да правилно и в колата
      Утре ще ви дам подробна информация и за G-то плюс снимки и на двета

Коментар

А къде ще намериш 2ра толкова запазена Тойота ,в Германия НЯМА в Италия Дончо търси вече две седмици и още не се е прибрал ,ако питаш мене по добре си карай G-то.Тойотата ще върви ли с 110 по мазната Николовска кал.
        Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
        "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

Гена, аз не разбрах всъщност защо ще продаваш, след като и двамата сте доволни от това, което имате?

Аз Тойотата не съм я виждал, но Г-то ми хареса как си го направил. Може и да съм пристрастен, но Г-то не бих го заменил за Тойотата с LSD на задния диф.
          !

Коментар

Продавай си G-то, вземи си една осемдесятка и да видиш жената как ще ти завижда
            Аз съм пристрастен към тойотата, може би защото никога съм нямал G .
            От собствен опит знам че каквото и да решиш после ще те е яд .
            Успех.... и да не си споменал на жената предварително.... .

Коментар

Помогнете и на мен, грешника. Твърдо съм решил да си купя един Експлорер, но тук е дилемата. Два еднакво изглеждащи автомобила, на една и съща възраст, но единия е на 100 хиляди а другия на 200 хиляди километра. Съответно единия ще ми струва 6500лв, а другия 11000лв. Мога да платя и втората сума, ама ще остана с празен реаервоар. Дайте акъл.

Коментар

Първоначално публикуван от Козел Преглед на мнение
                Помогнете и на мен, грешника. Твърдо съм решил да си купя един Експлорер, но тук е дилемата. Два еднакво изглеждащи автомобила, на една и съща възраст, но единия е на 100 хиляди а другия на 200 хиляди километра. Съответно единия ще ми струва 6500лв, а другия 11000лв. Мога да платя и втората сума, ама ще остана с празен реаервоар. Дайте акъл.
                Коя година са произведени, какви екстри имат и с какъв двигател са?
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

1996 година, с 4 литрови двигатели, освен климатици за другите екстри не ми достига немския.

Коментар

По мое мнение, за предпочитане е на по-малкото километри, но това е много относително. По-важно е състоянието като цяло, щото и за 100 К може да се съсипе толкова, колкото друг за 500 К. Гледай на място и реши. Иначе и 200 К са нищо ако е добре поддържана колата.
                    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

Благодаря, повтарям си ги тези работи, ама ми се иска, някой друг да поеме отговорността и да каже - купи тази!

Коментар

Хехе, по-добре си я избери сам, че и да сбъркаш, ще те е яд само на тебе. Майтап...вземай тая, която те грабне и късмет ...
                        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X