жена ми има тойота LG70 - 94 г направих й я като най исканата кола в района аз имам G 280 - перфектно техническо и визуално състояние Сега се колебая дали да не го продам и на ди взема нщо от рода на жена ми Дразни ме че е бензин а съм свикнал на дизел. Жената естествено е против нали ще й бъда контра
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
приятели моля дайте своя принос за моята дилема
Свий
X
-
До: приятели моля дайте своя принос за моята дилема
това е най лошият момент - усеща, и за това не ми дава да го продавам моето Gако имаш идея как да я забаламосам моля подскажи но трябва да знаеш, че нейната стана супер утре ще я снимам и ще я пратя ако това помогне за вашите идеи
монтирано е Австралийски окачване; лифта 2"; джанти 10; ет - 50; гуми Федима широко; радиостанция СВ -27; и 446; е лебедката е Вромос 10 000 Либри; мотор 2,5 2LT и върви много добре а има и климатик; освен това се хард топа се маха и става кабрио цялата заедно с предното стъкло; задния деферинциал е LCD; ама и аз как я описах ама да влюбен съм в нея да правилно и в колата
Утре ще ви дам подробна информация и за G-то плюс снимки и на двета

Коментар
-
А къде ще намериш 2ра толкова запазена Тойота ,в Германия НЯМА в Италия Дончо търси вече две седмици и още не се е прибрал ,ако питаш мене по добре си карай G-то.Тойотата ще върви ли с 110 по мазната Николовска кал.Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
"В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev
Коментар
-
Гена, аз не разбрах всъщност защо ще продаваш, след като и двамата сте доволни от това, което имате?
Аз Тойотата не съм я виждал, но Г-то ми хареса как си го направил. Може и да съм пристрастен, но Г-то не бих го заменил за Тойотата с LSD на задния диф.!
Коментар
-
Продавай си G-то, вземи си една осемдесятка и да видиш жената как ще ти завижда
Аз съм пристрастен към тойотата, може би защото никога съм нямал G
.
От собствен опит знам че каквото и да решиш после ще те е яд
.
Успех.... и да не си споменал на жената предварително.... .
Коментар
-
Помогнете и на мен, грешника. Твърдо съм решил да си купя един Експлорер, но тук е дилемата. Два еднакво изглеждащи автомобила, на една и съща възраст, но единия е на 100 хиляди а другия на 200 хиляди километра. Съответно единия ще ми струва 6500лв, а другия 11000лв. Мога да платя и втората сума, ама ще остана с празен реаервоар. Дайте акъл.
Коментар
-
Коя година са произведени, какви екстри имат и с какъв двигател са?Първоначално публикуван от Козел Преглед на мнениеПомогнете и на мен, грешника. Твърдо съм решил да си купя един Експлорер, но тук е дилемата. Два еднакво изглеждащи автомобила, на една и съща възраст, но единия е на 100 хиляди а другия на 200 хиляди километра. Съответно единия ще ми струва 6500лв, а другия 11000лв. Мога да платя и втората сума, ама ще остана с празен реаервоар. Дайте акъл.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
По мое мнение, за предпочитане е на по-малкото километри, но това е много относително. По-важно е състоянието като цяло, щото и за 100 К може да се съсипе толкова, колкото друг за 500 К. Гледай на място и реши. Иначе и 200 К са нищо ако е добре поддържана колата."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Хехе, по-добре си я избери сам, че и да сбъркаш, ще те е яд само на тебе. Майтап...вземай тая, която те грабне и късмет ..."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар