Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на седалка на кола - къде ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на седалка на кола - къде ?

Здравейте,
    Закупих преди 6 месеца нова HONDA CRV 2,0 iVTEC модеификация SR, но за съжаление не мога да свикна с шофьорската седалка, която е механична и няма промяна на наклона на основата. Следствие на това краката ми нямат опора по дължината си и кръста ме боли, та се не трае

Като вариант гледам седалка с въздушна възглавница Recaro Ergomed E, която мога да закупя.

Въпросът ми е къде в София мога да се консултирам за нейния монтаж и кой може да го направи, като се има предвид, че трябва да се сложи и съответната шейна за движение напред-назад ?

От: Смяна на седалка на кола - къде ?

Може и да може...ако има място за шейната...Дрънни,тел-а е в подписа...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

То място сигурно ще има,ама доколкото разбирам шейна няма.

Коментар

Първоначално публикуван от goiko Преглед на мнение
        То място сигурно ще има,ама доколкото разбирам шейна няма.
        Ами точно това питам - от къде се купуват шейните и кой ги монтира, особенно ел. частта.

Коментар

А как стои въпроса с гаранцията на този автомобил? При такава подмяна може би консултация с гаранционния сервиз няма да е излишна, защото после това може да послужи като повод да откажат евентуален гаранционен ремонт. Също така в този автомобил стандартно има монтирани отстрани в облегалката странична въздушна възглавница /Seat-mounted SAB - side-impact air bags/, както и устройство за натягане на колана /Belt pretensioners/. При тяхното демонтиране ще се наруши работата на цялата система за въздушните възглавници и ще светне контролната лампа за проблем в системата.
          Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
          First impression is not always true. Get inspired.
          Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
          Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
            А как стои въпроса с гаранцията на този автомобил? При такава подмяна може би консултация с гаранционния сервиз няма да е излишна, защото после това може да послужи като повод да откажат евентуален гаранционен ремонт. Също така в този автомобил стандартно има монтирани отстрани в облегалката странична въздушна възглавница /Seat-mounted SAB - side-impact air bags/, както и устройство за натягане на колана /Belt pretensioners/. При тяхното демонтиране ще се наруши работата на цялата система за въздушните възглавници и ще светне контролната лампа за проблем в системата.
            Ами затова съм поискал съдействие от ХОНДА да заменят механичната седлка с електрическа, която освен че е по-мекя има и въпросното регулиране на налкона за поддръжка на краката. Не би трябвало да е така, но нещата вървят към отказ от тяхна страна от такъв монтаж. И тогава какви варианти ми остават - да продам колата или да си оправя седалката без да спада нивото на сигурност ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X