Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся спасители за утре следобед

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся спасители за утре следобед

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
    Определено ще стигнеш по-далеч от Вранглера ми
    Ти се смееш, ама аз мога да разказа една случка от близкото минало (6-7 години):
    Една позната със Субару Е12, но със счупено предно (точно в този ден) с Майка си и двете кучета бодро навлиза в заснежено "девствено" поле под Драгалевци и естествено 12" колелца затъват и колата до там, вика ме тя на помощ, аз с предишната корола с кръглите фарове, идвам на около 10 метра от нея ама до там, кой ли не идва тогава да помага (една Витара и до мен не можа да дойде и едва я извадихме на ръце), та добре че се съберахме много хора и Човешкият Фактор - оправи нещата (изнесохме я на ръце) - Королата излезна сама, ама тази корола е ходила и на Коняво зимата и на Калин (лятото) вървеше си машинката

Коментар

Е аз кво` да кажа, няма такива сликове във форума втори като тея с които се движа. Просто са гладки като дъното на шотландска гайда, така че ми е ясно че на това време 10 метра не мога да мина извън пътя.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А аз се бях наточил да гледам снимки ......
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
          А аз се бях наточил да гледам снимки ......
          Язък, и аз бях купил два плика пуканки...

Коментар

Да, Димата е прав. Реших, че е безмислено да плуваме със Соти, вече сме го правили и затова ще изчакаме следващия сняг. Като се вдигнаха облаците се оказа, че на Витоша сняг няма.
            А на печелившите с пуканките и снимките честито
            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

А аз тая бира за какво я изстудявах.... Йори що ни лъжеш така бе
              Сега даже и "зимомразците" ще се молим за сняг, че да ви видим с Чудовището
              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
              A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от jimmy Преглед на мнение
                Що не се разходиш до района на Ярлово. Моя тракторист от миналата седмица много хубава работа ще ти свърши...
                На мен това ми е селцето там има много хубави терени за тестване,докато имахме един тропер съм обикалял каде ли не,ако ходите на там сжиркаите и аз да доида да гледам,щото за сега жип няма

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X