Здравейте колеги и моля за вашата помощ.Автомобила ми е Октавия 2001г. 1,9 tdi 101к.с.4x4 комби.Проблема е следният.При потегляне от място с пълен ляв или пълен десен завой няма значение в задната част на колата се чува бучене,което след изправяне на волана или завой с никаква газ шума изчезва.По време на движение или по всяко друго време няма проблеми.Шума се чува само при завой от място.Провериха ми маслото в задния диф.-проблем няма,казаха ми че не е и от кардана и висящия лагер.Имах луфтове в задно ляво каре,което смених но явно не е от него защото проблема си остана.Ако имате някакви предположения благодаря ви предварително.От Бургас съм.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с окачването на Шкода октавия 4x4
Свий
X
-
От: Проблем с окачването на Шкода октавия 4x4
Отиди да повторят това
Първоначално публикуван от terorist Преглед на мнение... Провериха ми маслото в задния диф. ...Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual
-
Закарай я на фирмен сервиз! НЕ мога да ти помогна със съвет ,но понеже карам малко по новият модел ,с всичко което съм се сблъсквал най-доброто решение е идвало от там. Последно за "светещо" изключено/ ESP едни "майстори" в голям филм ме вкараха.В крайна сметка във фирмния ми я "дооправяха". Халдекса е здраво нещо,но знае ли човек.....''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
Коментар
-
Първоначално публикуван от terorist Преглед на мнениемоят модел няма ESP.Гледам по таблото нищо не премигва!Лошото е че в Бургас няма кой да я диагностицира.Ако някой има някакви идеи да казва.''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
Коментар
-
Халдекса е отзад пред задния диф.
Кога за последно е сменяно маслото и филтъра? По книга трябва да се прави на всеки 60 000 км. Маслото е специално, продава се във фирмената мрежа на фолксваген или шкода.Не бързай ако искаш да стигнеш
Защо си купувате коли 4х4 и не отделяте след това пари за обслужването им? Ако и предишният собственик го е сменил и продал колата след 60 000 км , но се събират 120 000 , което е много.Toyota Avensis 1ad-ftv 2007
Toyota Rav4 2ad-ftv 2014 awd
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар