Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търг на гранична полиция.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търг на гранична полиция.

Гранична полиция Бургас/Варна/ организира търг за продажба на употребявана техника - 100 единици.

http://www.nsgp.mvr.bg/Obiavi/obiava_targ.htm

Ако някой се явява, моля да сподели до колко ще скочат цените на ГАЗ-66 и ЗиЛ-131.

От: Търг на гранична полиция.

Здравей , ходих на 2-3 такива търга и обикновенно някой се явява и купува повечето неща на куп , нямаше много желаещи а и откровенно нещата са доста зле.Всичко е окрадено и каквото е хубаво е прибрано.Аз гледах преди 1-2 години за някоя уазка , но повечето бяха с доста липсващи агрегати.Накрая по голяма част от техниката замина за скраб на трети търг се яви една фирма и взе всичко.Все пак ще намина да направя един оглед .
    Ford Bronco II 2.9 V6
    Уаз 469Б
    Hyundai Santa Fe 2.0 CRDI 125
    0899846606

Коментар

Колега метни един поглед на Дефендъра, че съм от София да знам дали има смисъл!

Коментар

Ходил съм на полицейски търг в София, тези коли са карани почти без поддръжка, може би са добре камионите, но леки и джипове са скрап и допълнително са обрани от всичко по ценно като агрегати!

Коментар

Някой който е ходил,може ли да каже състоянието на мотоциклетите?Едва ли и то ще е най-цветущо.
          Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Минала година имаше търг в Елхово. Колега ми прати снимки - техниката беше окомплектована.
            По-старата/руска/ техника в повечето случаи е била НЗ и трябва да е в прилично състояние за годините си. По-новата/напр.Дефендъра/ щом е стигнал до търг, предполагам може да си ползва само за части.

Коментар

Ако има някой на място, който има време да отиде бих му изпратил парите, за да участваме за ремаркето и няколко генератора. Раразбира се, ще има смисъл и за него, и освен това ако не стане - не е станало ;-)
              ;-)
              Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
              нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X