Обява

Свий
Няма добавени обяви.

подарявам списания за LR

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• подарявам списания за LR

списания за Land Rover. 6 бр. и ги подарявам. Списанията са за англииските off road клубове и вътре има информация за всички модели на LR и някои извращения с колите
    По добре на дивия кон на лудоста,отколкото на куцото магаре на разума!:twisted:

До: подарявам списания за LR

Примерно на мен ще ги дадеш ли Ама по добре кажи от къде си
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Ако има някои със снимки на трета серия ги искам защото имам 2 такива.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от achko12 Преглед на мнение
        списания за Land Rover. 6 бр. и ги подарявам. Списанията са за англииските off road клубове и вътре има информация за всички модели на LR и някои извращения с колите
        Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
        Примерно на мен ще ги дадеш ли Ама по добре кажи от къде си
        Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
        Ако има някои със снимки на трета серия ги искам защото имам 2 такива.
        Тишина, кой взе джакпота или играта продължава.Аз искам за Discovery-2,5tdi -96г.
        Land Rover Discovery:
        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

не мога да избирам така да ги дам на тоя да ги дам на оня. да направиме една среща утре някъде в софия и на който квото му трябва получава. аз утре ще работя цял ден в с. герман, така че който превари той завари моя тел. номер е 0888816680 казвам се ангел

Коментар

никои ли не ги изка тия списания , има интересни неща да знаете

Коментар

Първоначално публикуван от achko12 Преглед на мнение
              никои ли не ги изка тия списания , има интересни неща да знаете
              Ееее не знаеш ли че Стоянчо е на 15-16 години и е луд фен на ЛР, много ясно че на него ще ги дадеш !
              Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Редно е на Стоянчо, той пръв се обади.
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

И аз бих бих помолил, ако може на Стоянчо.

Коментар

Вярно, че най-добре на Стоянчо, че пръв прояви желание, но до днес сутринта никой не беше се обадил на Ангел.
                    И тъй като прецених че няма интерес по въпроса, аз му се обадих и ще се видим довечера за списанията.

Ако Стоян все още проявява интерес - ги получава от мен без проблем (ако въобще ги взема днес).
                    Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                    LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                    Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

С това "СтоянЧО" направо ме разбихте Така ми казва само госпожата по история, ама тя горката си мисли, че съм "висок, рус, със сини очи"

Аз си замълчах като видях, че има интерес от хора с такива джипове Все пак на тях ще са им по-полезни
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                        С това "СтоянЧО" направо ме разбихте Така ми казва само госпожата по история, ама тя горката си мисли, че съм "висок, рус, със сини очи"

Аз си замълчах като видях, че има интерес от хора с такива джипове Все пак на тях ще са им по-полезни
                        Стояне, взимай списанията и аз ще ти пратя по-нататък няколко! Няма "не искам"!

Коментар

Добре
                          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X