Колеги, ще ми се наложи да напускам страната за известно време, пък от провинцията не ми се идва с автобуси и таксита по обясними причини. Ако знаете нещо по зададената тема - моля съобщете, че да си правя сметката с какво да идвам до столицата
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Надежден ли е авпопаркинга на новата аерогара за двуседмичен престой на автомобил
Свий
X
-
До: Надежден ли е авпопаркинга на новата аерогара за двуседмичен престой на автомобил
Мен би ме притеснила ценатаВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
До: Надежден ли е авпопаркинга на новата аерогара за двуседмичен престой на автомобил
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеМен би ме притеснила цената[IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivanik1978 Преглед на мнениеПреди на светофара след естакадата имаше паркинг за два лева/ден; за съжаление нямам идея дали вече не го застрояват и пр.
Аз бих те посъветвал да не си оставяш там колата.
По добре в етажният паркинг на Бизнес парка в Младост 4 и от там с такси или в подземният на НДК. Там има камери и смятам, че е по сигурно. А големите паркинги на Терминал 1 и Терминал 2 струва 2 лв. на час...LZ1RED
Коментар
-
е, колегата пише, че има някаква седмична оферта - 60 лв за 7 дни;
но сигурността си остава открит въпрос, особено, след като си си казал на "охраната", че няма да се веснеш една седмица ...
от друга страна, знам само за един паркинг, където сключват договор с клиентите (за абонаменти говорим), посочват се ДК№ и т.н., НО изрично условие по договора е да имаш пълно автокаско И не отговарят за никакви щети и липси по автомобила
та кой е тоя паркинг, в който ти гарантират каквото и да било срещу каквато и да било хартийка/пластмаса ? отново - мен ме смущава това, че предварително е ясно, че дълго те няма.Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.
Коментар
-
Направи си абонамент за 1 месец в кой да е платен паркинг в кварталите по твой избор, без да уточняваш, че няма да си в БГ. Няма да имаш проблеми и ще ти струва 40-50 лв. Аз съм държал така безброй коли без или с временна регистрация."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Аз така или иначе се притесних от охраната на новия терминал и без да съм в занаята можех да си взема по- хубава кола за раз време..... Дали нарочно не принизяват контрола? Иначе съм с пълно автокаско, но си обичам колата и не ми се сменя... та за това се обърнах към вас.[IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]
Коментар
-
Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеНаправи си абонамент за 1 месец в кой да е платен паркинг в кварталите по твой избор, без да уточняваш, че няма да си в БГ. Няма да имаш проблеми и ще ти струва 40-50 лв. Аз съм държал така безброй коли без или с временна регистрация.[IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]
Коментар
-
Първоначално публикуван от draganrp Преглед на мнениеМай ще е по- добре да пътувам с автобус и да преспя на хотел и да не треперя цяла седмица..........LZ1RED
Коментар
-
Първоначално публикуван от draganrp Преглед на мнениеМай ще е по- добре да пътувам с автобус и да преспя на хотел и да не треперя цяла седмица..........
Коментар
-
Първоначално публикуван от The saintИ още нещо колеги - правите една кардинална грешка! Когато влизате в паркинга на аерогара никой не знае колко време ще стоите там! Може да се върнете по всяко време, а и се плаща като излизаш...
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivanik1978 Преглед на мнениеПреди на светофара след естакадата имаше паркинг за два лева/ден; за съжаление нямам идея дали вече не го застрояват и пр.
Коментар
-
Паркинга на Стария терминал има специална тарифа - до 120 часа престои 40лв, а над 120 часа 60лв без ограничение. Проверено е в началото на септември с хубава кола - без забележки. Като излизаш плащаш. Преди това по телефона казаха че са нямали инциденти.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар