Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пружинен буфер за амортисьори
Свий
X
-
Пружинен буфер за амортисьори
Тагове: Няма
-
От: Пружинен буфер за амортисьори
Не съм разглеждал отблизо такова нещо, но вероятно наистина променя характеристиките на окачването.От една страна клиренса ще се увеличи, както и "твърдостта".От друга страна не знам как ще се отрази на другите елементи и най-вече на амортисьорите.Няма да могат да работят през целия си ход.Така си го представям.По-знаещите ще разкажат подробно.Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
0887/осемпет 66 4осем
-
Нда, явно никога не сте имали ладиИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеНда, явно никога не сте имали ладиЧовешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеИмал съм ВАЗ 2103. Е, и?!?
Служи да мое да я нагнетиш с бурканье до пръсване.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Ако намериш качествени, омекотяват минаването през леко разчовъркан асфалт, но няма разлика когато се друснеш в дупка. Обаче е голям хазарт в зависимост кой го е произвел, едни са некачествени и се разпадат бързо, други са твърде меки за да се усети някакъв ефект.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gferen Преглед на мнениеЗдравейте
Дали е някой чул за това? Или има ли някой, който използва това.
Това изглежда интересно, ако тя работи, както казват.Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
Dacia Duster 4WD
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеНда, явно никога не сте имали ладиКогато помагаш на другите, помагаш на себе си.
Стефан Арзатов
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар