Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Форумни якета
Свий
X
-
-
От: Форумни якета
Може пък аз да съм с проблеми в терминологията, ама доколкото съм отраснал с родител - учител в шивашкия занаят, правя моделно разграничение между:
1. Яке (връхна дреха, обхващаща торса)
2. Шуба (връхна дреха, обхващаща торса, кръста,седалищните части и част от краката)
Та, от тази моя гледна точка, аз съм за якето.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Такаааааа, Ники, прав си, колкото си искаш. Подкъсеното яке е по- удобно за сядане и клякане. Полушубата и шубата (шуби не съм предложил) са за пешаците. За тукашните нужди бих предложил подкъсено яке. Удобно е за често качване- слизане от автомобила. Ако носиш дрешката разкопчана, няма проблем и с шлифер да си. При полушубата може просто закопчаването на ципа да стига до кръста. Хем ти топли задника, хем не ти пречи да сядаш в колата.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
В поста на nickbochev, взимаме червеното и му сменяме цвета с нещо като цвета на долното, за софийското летище. Кантове, яка, вътрешност и т.н. си остават черни. Получава се нещо такова:
Смятам че ако се направят в червения си вариант + тоя вариант ще угодят на повече форумни вкусове. Поне така си мисля де. Или може да се направи нещо леко по-синеещо, но пак в в тая тъмна разцветка.
Поне лично мен тоя модел от изброените до сега най ми харесва. Снимката изглежда малко по-сива от това, което исках, ама забравих да смена цветовия профил във фотошопа преди да редактирам. Бях докарал нещо като леко синеещо сиво.
Мисълта ми е че с един цвят трудно ще се угоди на всички. Трябва да измислим поне 2, максимално универсални. Аз например ярки дрехи не нося. Дори да ми хареса нещо ярко и да си го купя, няма да има с какво да го комбинирам.Последно редактирано от sparkybg; 18-02-14, 22:38.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеВ поста на nickbochev, взимаме червеното и му сменяме цвета с нещо като цвета на долното, за софийското летище. Кантове, яка, вътрешност и т.н. си остават черни. Получава се нещо такова:
[ATTACH=CONFIG]684653[/ATTACH]
Смятам че ако се направят в червения си вариант + тоя вариант ще угодят на повече форумни вкусове. Поне така си мисля де. Или може да се направи нещо леко по-синеещо, но пак в в тая тъмна разцветка.ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
тел. 0889 017703
0897 516030
Коментар
-
Не е проблем на якето от пост 1 да сложим джобовете на 72.
Sparky, предложих за момента да се съсредоточим върху модела. Цветовете викам да ги бистрим на следващ етап.
Gargata, влезнем ли в калъп, ще размножа кройки и за деца. Хич ме няма там, понеже детската структура е по- особена. Цената ще е х3.
Майтапя се!Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнениеИ въпрос към Тропчо, възможно ли е допълнително на другия ръкав да се бродира лого на клуб или отбор .Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Мен джобовете на 72 не ме кефят. Ако за радиостанция, на въпросното, дето го направих сиво, може горния джоб да се направи малко по-наклонен навън, и от другата страна да се добави още един. Като носиш станция с по-дълга антена тя трябва да е насочена малко в страни от лицето, иначе се стреми да ти бръкне в окото като клекнеш или се посучеш. Имам елече с прав джоб та знам от опит. Другото е че с такъв джоб трябва да се ползва комутатор, закачен на яката. В джоба станцията не се чува добре, а и няма как да и натискаш копчето за говорене. Тоест - високоговорителя трябва или да ти е на яката, или някъде на друго място извън джоба.
ПП: Или пак на същото, наличния джоб да си остане както е, а от другата страна да се добави някакъв подходящ за радиостанция. Ама някакъв, който да запази изчистения дизайн. на якето. Мен модела ме кефи именно заради изчистения дизайн.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ми да му сложим 2-3 джоба повече и да го правим в производствоИ мен ме кефи, но да има задължително джоб ли ще е, нашивка ли ще е за радиостанцията
Примерно от лявото рамо и да се говори с натискането на копчето то дясната ръка
Вярвам, че не е къс модел, защото като си вдигна ръцете и кръста ми винаги е вънка, все на по-малък номер ли оцелвам или си са така...За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от dimoyanushev Преглед на мнениеТо май това ще се окаже най добре. Може ли да качиш снимки на емблемите и размери ако може.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
По въпроса за желаещите, аз съм ЗА.Но изчаквам да се избистри крайния вариант.Плюс евентуално още 1 бр. за един колега, ако го хареса.Иначе личните ми предпочитания са за модел на който се свалят ръкавите, защото ходя с елек зимата.За материя и цвят нека знаещите изберат.
Коментар
-
И аз чакам крайния резултат. Надявам се да може да избираме различни цветове, защото мен тоя тъмен цвят.. хич не ме кефи..ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар