Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Helical LSD- Що е то?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Helical LSD- Що е то?

Здравейте колеги.Така пише на задния диф на Пинина.От това, което прочетох излиза, че е като Торсена.Не е от тия LSD дето са със силикони, щото не реагира на обороти при вдигнато едно колело.А и в книжката за масло дават нормално 75-90 W. Та питането е прав ли съм. Ако не моля някой да обясни.

От: Helical LSD- Що е то?

Ахам.Щом пише,щото повечето са със свободни диференцяли.

http://www.youtube.com/watch?v=ULLyT1P8uRw
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Значи съм уцелил без да искам. Мерси колега за линка, същия го гледах вчера.Но ми се стори някаква реклама на Хонда.Дали е тяхна тая щуротия,щото не чух Мицубиши?Жалко, че не го дават,като разрез,та да се види как блокира.Това имах предвид.

Коментар

Да, такъв е първият вид торсен, при него има повече вибрация и шум. Разликата с останалите е в зъбчатите колела които показаха на филмчето по-горе, другите два вида са с паралелни или планетарни.

Мицубиши ползват helical lsd на британската фирма Куейф, мисля че от тях тръгват.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:fDxseVN.jpg
Прегледи:1
Размер:25.2 КБ
ID:5558717

Коментар

Поразрових се и аз, това нещо го слагали и на коли, и то спортни!!! Тия Quaife да не правят т.н. спортни дифове. От друга страна, какво спортно има в Пинина? Освен, че му е лека задницата и лесно върти гуми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X