Колко ли съфоромци ще ходят на панаира и кога? Това си е идеалното място за среща

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Технически панаииииииииииииир Пловдив
Свий
X
-
До: Технически панаииииииииииииир Пловдив
А в събота до ? часа е отворен панаира?
Колебая се само събота ми е свободна.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
-
Аз вече бяхПървоначално публикуван от gotin75 Преглед на мнениеКолко ли съфоромци ще ходят на панаира и кога? Това си е идеалното място за среща

Но не ми е проблем да ида пак когато се разберем
И без това не успях да открия Vromos.com
о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
Стояне, Явор мисля е пред 7-ма палата. Може в петък да го посетим заедно.Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение...И без това не успях да открия Vromos.com
Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
А пък и телефона му е на очевАдно място в форума .Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеАз вече бях
Но не ми е проблем да ида пак когато се разберем
И без това не успях да открия Vromos.com
B+
Коментар
-
Става! Тук гледам и 5-ракиев изрази желаниеПървоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеСтояне, Явор мисля е пред 7-ма палата. Може в петък да го посетим заедно.
о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
Ставаше и на Копривщица да се иде и на панаира да се иде и сега никаде.Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеСтава! Тук гледам и 5-ракиев изрази желание
Премиера Станишев обърка вичко-Откриването на лова е в събота-26.09.07г.Сега нито можеш да се напием като хората нито на панаира дидеш нито лов като лов.Петък- дневна,събота-нощтна.Айй.. сиктир драги зрители..яд ме е от всякаде.

п.п.Стояне стеб ще се видим често ходя по Пловдив.Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 26-09-07, 21:41.Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Вромос са извадили сериозен щанд, пълен с интересности...
И списание OFF-road BG е на панаира, между 7 и 8 палата при фирма "Старгаз България".
Можете да се абонирате с подаръци или да си вземете някой от старите броеве само за левче
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар