Здравейте колеги!!! Имам едно питане... решил съм да сменям свещите,кабелите,дистрибутора,чукче/наковалня и палеца на ловното ми Дайхатсу Роки. С много трудности и главоболия намерих кабелите за това старо и екзотично возило но успях да събера цялата запалителна система(без бобината). Но докато търсих частите в интернет на много места срещах използването на грес при кабелите и свещите (признавам си не бях чувал за това)по специално диелектрична грес. Някой казваха че помагала за това да няма конденз в лулите и диструбутора други казваха че когато се кара офф роуд примерно тя попречвала на водата да намокри кабелите и капачката трети пък я ползваха да намажат резбите на свещите с цел по лесното им развиване при следваща смяна четвърти казваха че с нея нямало окиси по лули и дистрибутор и прочие. И във всичките има някъква логика. И това привлече вниманието ми викам си чакай да видим колко струва подобна грес и къде точно се нанася. Намерих информация в някой форуми но винаги беше различна например някъде се казва че се маже резбата на друго място че се маже лулата и изолатора на свеща. Намерх такава грес на беру с наименование " Grease for spark plug adaptors" цена без доставка 12лв за 10 грама няма шанс те 17лв ми струваха свещите не ми се свидеха 15лв за 10грама грес за това се разрових в интернет и някой ползваха за тази цел силиконова грес намерих такава 5мл 2лв купих си (макар и да не бях сигурен че ще стане и ще я ползвам) по характеристики дават; от -50 до +200 градуса по целзии "мека и фина смазка, подходяща за употреба в електрониката и електротехниката, пластмасопреработващата и химическата промишленост. На тази от беру казват цитирам: Използвайте специалната грес за запалителни свещи ZKF01 10GR директно върху конектора на свещта по време на монтажа за ефективна защита. Това улеснява демонтажа, предотвратява корозията в контактните области и прескачането на искри по корпуса на свеща. то хубаво ама нали греста е диелектрична аз го разбирам че НЕ Е проводник как да я намажа върху конектора като после може да не контактува добре а евентуалното и чистене и няма да е приятна процедура. В този клип: http://www.youtube.com/watch?v=-542IYGBbpg с категоричното наименование "How To Properly Use Dielectric Grease On Spark Plug Wires" показват че не се маже самия конектор а изолатора на свеща а лулата само по гумената и част. В друг клип мажат резбата направо не знам.... Конкретните ми въпроси са : 1.КЪДЕ СЕ НАНАСЯ ПРАВИЛНО ГРЕСТА??? 2.СИЛИКОНОВАТА ГРЕС ПОДХОДЯЩА ЛИ Е ИЛИ НЕ СТАВА? 3.ИМА ЛИ СМИСЪЛ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ТАЗИ ГРЕС ВОБЩЕ? п.с. Сигурен съм че темата ще е много полезна за много хора!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Грес за запалителни свещи?
Свий
X
-
От: Грес за запалителни свещи?
Лично аз мисля, че прекалено голяма реклама има тази грес и всеки "рейсър" във форумите я препоръчва за щяло и нещяло. Температурата на резбата на свеща не е малка. Не че няма смазка, която да издържи, но има ли смисъл? Аз до сега свещ не съм късал, въпреки стотиците, които съм развил. Допускам, че може да скъсам от спекла резба и това е нормално за мен. Има толкова много ремонтни компекти, че място за притеснение няма. Относно намокрянето също не ми се вярва да има смисъл в това. При нова запалителна система, която е в изправност, водата надали ще е проблем.
П.П. За доста неща за смазване използвам маргарин. Може смешно да Ви звучи, но поне е пълна синтетика и никога не се "разваля", не гранясва и не му минава срока на годност. Все пак си е пластмасаIf you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
-
От: Грес за запалителни свещи?
Смесват се две различни приложения.Смазката която се поставя върху резбата и предпазва от "спичане" и окисляване е на медна основа и издържа на 1100 целзиеви градуса. Спрей смазките с които се обработват външните повърхности по високоволтова система са "допълнителен" предпазен диелектрик.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар