Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв да бъде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв да бъде?

Дали мога да Ви помоля за компетентно мнение, вас, хората, които се занимват с оффроуд по много сериозен начин.
    Като се има предвид, че аз няма да го правя по този начин, а в по лек вариант. Може би, най-тежката "дарога", която джипа ще види ще бъде я подходите до яз. Копринка, я до яз. Широка поляна. Както вече е ясно на някой, иде реч за рибарлък и със сигурност няма да изпадам до изкачване на вр. Белмекен, или поход от Рилския манастир до.......по път, който някой бил чул, че има. Прочетох с интерес доста теми тук и шапка им свалям на тези момчета, но моята идея за джип е да може да побере багажа (лодка с двигател, не малка палатка, такъми, чували, столове, маси и т.н.). Т.е. до тук съм сигурен, че трябва да е "дълга база", със сигурност ще е дизел, с ръчна скоростна кутия (естествено, би казал някой) и от тук започва избора, който аз май не мога да направя: Patrol, Pajero, Galopper или......... Определяща е и цената. Много не трябва да го мисля между дърветата. Та, какво би казал нашего брата- офроудър?
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

До: Какъв да бъде?

Тойота 80 , Патрол дълъг и дълго Паджеро . Г-то е скъпо ... , но също го бива

Коментар

Всяка една дълга база в добро техническо състояние и всетеренни гуми ще ти свърши работа, като имаш в предвид, че по черните пътища около тези язовири се движат без проблем леки коли...
      LZ1RED

Коментар

Има подфорум "Дискусии по марки", там на дълго и на широко са коментирани сравнителните преимущества или недостатъци на различните марки и модели джипове.
        Според мен е най-добре да фокусираш симпатиите се на не повече от две или три алтернативи, и след като прочетеш внимателно писаното до сега в горепосочения подфорум, да конкритизираш , кое не ти достига да направиш избора си.
        Аз лично бих ти препоръчал джип, за който лесно се намират резервни части и е разпространен в България (това на първо четене).

Коментар

Ето ! Виктор ме подсети - Дефендър 110

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
            Ето ! Виктор ме подсети - Дефендър 110
            За тази цел е идеален, само дето не е много популярен в БГ, но ако човек си го обича този недостатък е лесно да бъде преглътнат.

Коментар

която и да е дълга база или комби, изобщо всичко което ти носи багажа и лодката.
              Пътищата около местата за които говориш не са никакъв проблем и за турско рено клио с летни гуми. от опит.
              - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
              - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Дефендър 110.
                Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                имат право да гласуват на избори.

Коментар

Може и да не е тоя.Може да е по-лъскав.
                  Ама със сигурност ще побере всичко описано +още една лодка и мотор.

Коментар

Един Реиндж Ровър също може да събере доста багаж.

Коментар

Я си купи един бус и не се занимавай с джипки, че са гадна работа
                      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

subaru legacy 90-94 години, за 2-3000лв. (с климатик!) ще ти върши работа и ще те закара навсякъде дълго е като рейс адски надежно е има 4wd, къси предавки и за въдиците има място и още 4-5 човека побира и няма да го жалиш а и по-малко ще харчи от джип и не на последно място е ...истински японец! за рибарлък се е отепало!
                        "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

Страшно Ви благодаря за мненията
                          Залягам и изпадам в размисъл, вече улеснен от вашите препоръки
                          Благодаря!
                          LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X