Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mazda Tribute 4X4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mazda Tribute 4X4

За хубаво или за лошо се сдобих с Мазда Трибют 2.0. На таблото има бутон "Lock" за какво служи този бутон? Кога се вкл. 4Х4?
    Благодаря предварително!

От: Mazda Tribute 4X4

Дано да е за хубаво. А честито и със здраве да си я караш. Чувал съм малко като отзиви, но за сметка на това до сега все положителни са били. Ще чакаме отзиви и от тебе като директен потребител.
    Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Честито! Да си я караш с много здраве,късмет и приятни емоции. Лок бутона блокира междуосовоя диференциал и по този начин Маздата става твърдо 50:50. Ще го включваш само, когато е наложително и го изключваш щом излезнеш от ситуацията.
      First Man, then Machine!
      Lada Niva
      Honda XR 400

Коментар

Първоначално публикуван от vdenev Преглед на мнение
        За хубаво или за лошо се сдобих с Мазда Трибют 2.0. На таблото има бутон "Lock" за какво служи този бутон? Кога се вкл. 4Х4?
        Благодаря предварително!
        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=146729
        http://maverickclub.ru/forum/

Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Честито! Ако я караш предимно по пътищата, ще ти върши работа. А с едни АТ гуми и по черните ще се оправя. Като кола на мен ми харесва - удобна и практична е. Само ме дразнят тия тънки щангички (или носачи) на задните колела, дето са на 10 см от земята.
          Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Благодаря на всички за пожеланията! За сега само, проблеми откривам. Скоростната кутия беше без масло, след като я напълних, протече. По каталог двигателното масло трябва да е 5W30, имам пълна синтетика американско масло 5W30 и 10W30, по километраж е на 190000км. дайте съвет кое да използвам.

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...84#post2285884
              WG 2.7 CRD

Коментар

Благодаря Imarh! Четох тази публикация.Надявам се тази седмица да прикл. със смяната на няколко детайла. Независимо, че не е много разпространена в БГ. намерих частите, които ми трябваха. Цените няма да коментирам, защото в сравнение с ГНП- то на Зефирата, която имам са смешни. Сравнени с тези на пунто може и да са високи.

Коментар

Честита ти Мазда
                  Ако фаровете са ти на Н13 имам страхотни нови неупотребявани крушки
                  Пътят е целта.

Коментар

На мой приятел със същата джипка възникна следния проблем Хидравликата протече и течноста и посивя,появи се и чукане в помпата Възможно ли е да е проникнала вода или засмуква въздух Ако някой има мнение по този проблем ще му бъдем благодарни Поздрави и със здраве да я караш колега

Коментар

Мой познат от Щатите, внася през фирмата на жената масла, препарати за автомобили, автомобили, мотори и др. но стоките пътуват минимум два месеца и за това ми е по-удобно да вземам части от тук. Ще проверя какви са крушките и ако са такива ще ги взема за резервни.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X