Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нагревателно фолио за челно стъкло

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #46
    От: Нагревателно фолио за челно стъкло

    Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнение
    Това с вибрация ли работи и колко струва?
    Да на вибрации,ето и цени.
    http://www.ebay.com/itm/Ford-Wiper-S...r#ht_944wt_932

    http://www.ebay.com/itm/Windshield-W...r#ht_926wt_932

    Точно тези не виждам колко е доставката до БГ. И не помня моите колко беше доставката.Има ги и в амазон.

    Коментар


    • #47
      От: Нагревателно фолио за челно стъкло

      Това с вибрацията е много интересно като реализацитлепия,но е много скъпо за 2 двигателчета като на четка за зъби(разглобявал съм такава и смятам,че принципът и на действие не предполага много дълготрайна употреба,но може и да не съм прав).Това със силиконовият профил е много интересно.Да предположим,че намеря силиконова пръчица(а с какъв ли диаметър би била подходяща),разрежа я през средата и я залепя откъм равната част примерно с хубаво двойнозалепващо тиксо на 1 см над чистачките-и това с тяхната дължина.Дали би работило?Или по скоро ще се скъса перото или отлепи силиконката?Все пак се предполага,че пролетта ще се маха,не може да се залепи така,че да съсипем стъклото.Вие какво мислите?

      Коментар


      • #48
        От: Нагревателно фолио за челно стъкло

        Мисля ,че трябва да намеря клипа,явно не съм обяснил добре. Но има вариант да се е оказало не сполучливо и да са го спрели.както се оказа с фолио с реотани. Имаше предлагане преди време, А сега не мога да намеря. Всъшност намерих в САЩ, Германия и Украйна. Като им писах американците казаха спряно от производство. Геманците също ,като се учудиха че още им седяло на сайта(като че ли аз съм им го сложил там). Най дълго ме разиграваха украинците, то не беше , че доставки правят само на тяхна територия.Че ако съм живял близо до границата можел съм да го поръчам до най-близкия украйнски град( град ама трябва да дадеш адрес) и когато с триста зора намерих българска фирма да ги достави две фолия който струват 13 долара, а за доставка ми искаха 100 $.Пратих адреса на фирмата и чак тогава украйнците изплюха камъчето ,че са спрени от пройзводство .Колега от този форум ми каза че е виждал в една софийска фирма където продават и чистачки с подгряване, но и там нищо.Нямали вече.Както и да е тъсенето продължава.

        Коментар


        • #49
          От: Нагревателно фолио за челно стъкло

          Продават се чистачки с подгряване,но цената е 150-200 лв и когато се износят перата,ги изхвърляме.И самата чистачка няма да събира лед,но стъклото пак може да се заледи и най вероятно това ще доведе до скапването на перата на чистачките за 1 зима

          Коментар


          • #50
            От: Нагревателно фолио за челно стъкло

            Взел съм си колега.Защо да се хвърлят като може да се смени само перото? Всичко е монтирано още миналата година, но за съжаление по здравословни причини не съм ги тествал още.

            Коментар


            • #51
              От: Нагревателно фолио за челно стъкло

              Аз си мислех,че нагревателят е в перото,но не съм виждал такива-само в интернет магазин.Интересно,някой ако е ползвал да даде мнение струват ли си?

              Коментар


              • #52
                От: Нагревателно фолио за челно стъкло

                http://лада2111.рф/tuning-other/244-...dvornikov.html

                Коментар

                Активност за темата

                Свий

                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                Зареждам...
                X