Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да пазим на пътя двуколесните

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как да пазим на пътя двуколесните

Ама за съжаление тук е БАЛГАРИЯ нее сащ,трябва и ние да се научим като ХАмериканците.
    SUZUKI VITARA V6
    HONDA CBR 919RR
    MERCEDES ML
    MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Няма американци, няма нигерийци и бушмени. Тея неща се оправят със солени глоби на пътя и солидни катаджии... Да не приемат подкупи, да им е доволна заплатата съответно и да си вършат работата добре. С добро не става просто, да не мислиш никой там или в ЕС не му се пие и да кара, не му се мизерства? Обаче не им стиска, щото скъпо излиза, че и в затвора лесно се ходи.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
        Няма американци, няма нигерийци и бушмени. Тея неща се оправят със солени глоби на пътя и солидни катаджии... Да не приемат подкупи, да им е доволна заплатата съответно и да си вършат работата добре. С добро не става просто, да не мислиш никой там или в ЕС не му се пие и да кара, не му се мизерства? Обаче не им стиска, щото скъпо излиза, че и в затвора лесно се ходи.
        Съгласен с теб,ама как да стане при положение че нито гражданите нито органите на реда имат съвест.В БГ.полицаите колкото и големи заплати да получават пак ще взимат рушвети просто такъв е манталитета.
        SUZUKI VITARA V6
        HONDA CBR 919RR
        MERCEDES ML
        MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Първоначално публикуван от tisho-samokov Преглед на мнение
          Съгласен с теб,ама как да стане при положение че нито гражданите нито органите на реда имат съвест.В БГ.полицаите колкото и големи заплати да получават пак ще взимат рушвети просто такъв е манталитета.
          Mани полицаите,ние сме 4-ри различни говеда като пешеходец,моторист,на лек автомобил и джип или нещо по-голямо.
          А тези простотии се правят от името на всички ни.
          Даника
          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
            Mани полицаите,ние сме 4-ри различни говеда като пешеходец,моторист,на лек автомобил и джип или нещо по-голямо.
            Ето от това трябва да се тръгне - промяна на нагласата на всеки един от нас. Сменим ли си по някакъв начин манталитета, другото само ще се промени. Аз и себе си се улавям понякога, че сменям нагласата си - когато съм зад волана и когато съм пеша. В колата все ми се струва, че пешеходецът би могъл малко по-бързо да се изнесе от платното, така че и аз да мога да се включа в разрешаващия сигнал на светофара. Така де, все пак не сме в парка и не е тръгнал на разходка. Но пък когато съм пеша и пресичам на пътеката, тогава съм се улавял да мисля - този пък за къде се е разбързал, аз съм на пешеходна пътека и съм с предимство. Истината е в това - всеки да си спазва правилата, които го касаят в конкретната ситуация, било като водач, било като пешеходец или велосипедист, но и да го е грижа и за останалите на пътя. Трябва да помним, че все пак винаги срещу нас също стои човек, имащ същите права и задължения, а може би и проблеми и грижи. Знаете ли колко е по-лесно да се движиш /и пеша, и като водач/ в едно добре структурирано общество, с ясни и най-вече спазващи се от всички правила. Може да пропътуваш стотици мили и да няма дори и една ситуация, която дори да ти направи впечатление, а камо ли да те подразни или ядоса.
            Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
            First impression is not always true. Get inspired.
            Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
            Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
              Това е верно и не само у нас. Когато работех в една чужда страна често пътувахме заедно с една колежка. Когато се возеше на джипа ми, тя псуваше всички, които ни засичаха. Дори когато викнах на един, че е педераст, тя ми направи бележка, че това в Италия не е обидна дума . Но когато пътувахме с мотора й, дзвер 1200 кубика, чувах по шлемофона същите думи по отношение на "бавните коли", докато слаломирахме между тях, аз очаквах всеки момент кожата на колената ми да остане на някоя кола.
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                Това е верно и не само у нас...аз очаквах всеки момент кожата на колената ми да остане на някоя кола.
                Баш кожата от колената на българин,по този начин-никога!
                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                Даника
                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                X