От: Как да пазим на пътя двуколесните
Стефане, спрял съм в една пряка и чакам да се включа в движението на главния път.От двете страни на пряката има паркирани коли и е тясно, едвам се минава.Зад мене спрял някъв моторист и по едно време ми чука най нахално на задното стъкло.Показвам си мутрата от колата и го питам кво иска.Ми човека искал да се мръдна на някъде та да му се отвори малко пространство и да ме заобиколи и да се включи в движението.Питах го мотористите участници ли са в движението.Отговори ми, че били.Ми викам тогава ще чакаш, по същия начин както и аз чакам.Хиляди примери може да даде всеки един от нас, ти ми казваш, че трябва да им свалям звезди на тях, а те да ме засичат най-нахално и да ми се врат зорлем под гумите и да ми правят беля, щото видиш ли били по-специални.
Първоначално публикуван от Стефан
Преглед на мнение
Иначе най-лесния начин да ги опазим... който и аз прилагам ежедневно.. е да ги ползваме тия огледала да му се незнае... аз даже и само направо да карам... пак гледам постоянно и двете огледала... то си е инстинкт.. на всеки 10 сек. ми шава погледа... а какви хора има... обратен завой правят и си гледат у педалите... така,че...
Коментар