Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гумени вложки за пружини

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гумени вложки за пружини

Здравейте Колеги,
    От известно време забелязвам в интернет пространството реклама на едни гумени вложки, който уж увеличавали стабилността на колата и комфортна на возене. Понеже при мен пружините са уморени, та се зачудих дали да не мушна една такава дивотия между навивките, обаче ме притеснява самия ефект от този намеса - дали няма да счупя някоя пружина по-скоро от очакваното.
    Какво е вашето мнение?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4145354_5_800x600.jpg
Прегледи:1
Размер:75.3 КБ
ID:6007836

Благодаря.
    Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
    Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
    Opel Campo 3,1 TD '99
    Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

От: Гумени вложки за пружини

Може би на лек автомобил ще стане, но на джип, който се ползва по предназначение не вярвам. Поради големите ходове ще излизат от пружините. Но не съм пробвал, нямам и намерение.

Коментар

Смени пружините с нови,или ако са цифра-дебели гумени подложки под пружините-това рекламираното ме съмнява да помогне

Коментар

При нас се ползват масово поне от 5 години. Не излизат от пружини, дори при сериозно усукване на пружините. Само, че се ползва руският им аналог който е гумен, на цена от 8.00 лв к-т 2 броя. Тези не знам колко струват за да кажа дали си заслужава.
        Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
          При нас се ползват масово поне от 5 години. Не излизат от пружини, дори при сериозно усукване на пружините. Само, че се ползва руският им аналог който е гумен, на цена от 8.00 лв к-т 2 броя. Тези не знам колко струват за да кажа дали си заслужава.
          Цената на показаното на снимката е 10 пъти цената на руския аналог.
          Колега, може ли да дадеш малко повече информация откъде мога да си купя руските гумени джиджафки и евентуално някаква снимка.
          По отношение на колата - основната ми идея е да запазя меката возия и същевременно да увелича малко товароподемността, защото сега като се качим цялото семейство с багажа и колата ляга на тампоните. Джипката се ползва основно за леки горски и езерни разходки.
          Благодаря.
          Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
          Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
          Opel Campo 3,1 TD '99
          Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Колета, това което искаш няма да се получи с гумени работи. Има гумени подложки, с които може да се повдигне с 2-3см, но само толкова. За да си увеличиш товароподемността ще ти трябват нови пружини, или от друга кола предназначена за по големи товари . Можеш да си намериш по моргите, само трябва да гледаш размера да отговаря на твоите.

Коментар

Карал съм някога кола с неоригинални,а с усилени-по-дебели и малко по-дълги пружини от друга кола.Товарех я много,но празна друсаше доста

Коментар

Аз сложих от тези силиконки и на 4-те пружини на Субару Аутбек - теста за сега показва по-мека возия и леко намалено странично клатене и накланяне по завои, т.е. колата се усеща по стабилно на пътя, въпреки вдигането на центъра на тежестта. Реалното повдигане при мен едва ли е повече от 2,5см., но е видимо и изглежда прилично. Тествах ги и на черно, стръмно и разбито - колата се държи екстра.

Цената за комплекта беше 160лв. с монтажа и 3г. гаранция. Опасност от узхлузване от пружината няма, тъй като подложката се прихваща и със свински опашки към самата пружина. Монтажа отнема 10-15мин.

Коментар

Първоначално публикуван от locksmith Преглед на мнение
                  теста за сега показва по-мека возия и леко намалено странично клатене и накланяне по завои, т.е. колата се усеща по стабилно на пътя,
                  Може и некомпетентно да се изказвам , не ми е за пръв път ...
                  Та колега , Вие сте ограничили работния ход на пружината и ВЪПРЕКИ това , показва по-мека возия ?
                  Не мога да се съглася с това твърдение .Предполагам , че е субективен фактор.
                  Като погледнах датите - отчаях се .
                  Може пък да е на добро...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X