Здравейте колеги, помагайте.Купих си радиатор 2-ра.употреба за зил 131 и ми се вижда запушен как да го прочистя без да го шомпулирам.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЗАПУШЕН РАДИАТОР
Свий
X
-
От: ЗАПУШЕН РАДИАТОР
Първоначално публикуван от radko_81 Преглед на мнениеЗдравейте колеги, помагайте.Купих си радиатор 2-ра.употреба за зил 131 и ми се вижда запушен как да го прочистя без да го шомпулирам.
Казан със вода и сода за сапун,да поври малко и ще се отпуши.0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Пробвал съм всякакви методи с оцет, калгон, сода каустик и все безушпешни. Имам приятел, който лепи гуми на тирове. Той пълни една бутилка с въздух под налягане и с нея гърми-лепи гумите към джантите. За чистене на радиатора слагаме водно съединение в отвора на долното казанче на радиатора и пускаме въздуха под налягане от бутилката. Радиатора се чисти като шопулиран.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Първоначално публикуван от radko_81 Преглед на мнениетова налягане няма ли да го спука.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Разпоява се горното казанче , от долната гърловина се пуска вода да върви нагоре и се гледа - от която тръбичка не тече вода , със щеката за маслото на ЗИЛ-а се шомполира докато потече вода , така докато протече вода навсякъде . След това запояваш горното казанче и си готов .VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Ти най добре си знаеш колега, само гледай да не духне някоя гарнитура при опитите. Преди доста години бях радиаторджия в един гараж и съм се борил с доста зилови и газкови радиатори, до какъв извод съм стигнал по горе ти написах. Успех !ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар