Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с КАТ относно преден рег.номер встрани (не по средата) ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с КАТ относно преден рег.номер встрани (не по средата) ?

Номерата на нашите коли съм ги хванал с дълги поп-нитове в бялата част на табелите и нямаме никакви проблеми с КАТ за това.
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

И аз съм ги хванал с поп нитове за да им е по труден живота ако решат да ги свалят неоторизирани за целта хора Иначе реално предния не го държи нищо освен пластмасовите щипки на рамката .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Аз и предните номера съм ги хванал с нитове, че веднъж си търсих № на джипа няколко километра из снега на Верила. За късмет не беше заровен някъде
        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

От: проблем с кат относно преден рег.номер в страни (не по средата) ?

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
          И понеже чл.10, ал.5 е написан силно грамотно, излиза, че предният номер всъщност въобще не е задължителен: "(или само отзад)". Съвсем трети въпрос е кой точно ще вижда по-добре закаченият "в лявата част" преден номер, но това едва ли ще е полицай, застанал на банкета, в дясно от идващо към него МПС.
          Що да е написан неграмотно!? Има превозни средства,на които номер отпред не може да се сложи,хората не карат само коли. Така,че (или само отзад...) се отнася за ППС,на които е невъзможно да се монтира рег.табела отпред.

Коментар

Нека точно колегата, който е качел снимката с гранд витарата да не се прави на луд - аз ако съм полицай, ще го спра за "лош външен вид" и за "изменение на конструкцията"
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Карам без преден номер(англииски) броня ,резервна гума ,обурудване и тнт ,куките се побъркаха искаха ми рушвет вадя и подавам викат ми малко биле казвам му дай ми документите да донеса повече и тай още им ги нося
              само бараки

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                Нека точно колегата, който е качел снимката с гранд витарата да не се прави на луд - аз ако съм полицай, ще го спра за "лош външен вид" и за "изменение на конструкцията"
                Ееее не плаши народа бре. Аз с ей това ходих до технотест преди време и отговора беше "няма изменения по конструкцията на автомобила" а ти за една гумена лайстна ги плашиш .
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bug1.jpg
Прегледи:1
Размер:119.2 КБ
ID:5464376Натиснете снимката за да я уголемите

Име:buggy.jpg
Прегледи:2
Размер:145.7 КБ
ID:5464377
                висете отпуснато

Коментар

Да отворя една скоба в темата.
                  Защо изобщо е нужен преден номер? Американците дето знаят какво е автомобил по-добре от нас, а що е престъпност много по-добре от нас , нямат предни номера.
                  Нашата полиция, дори да ни сложи номера и на вратите пак нищо няма да свърши когато се наложи.
                  Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от off mechanic Преглед на мнение
                    Карам без преден номер(англииски) броня ,резервна гума ,обурудване и тнт ,куките се побъркаха искаха ми рушвет вадя и подавам викат ми малко биле казвам му дай ми документите да донеса повече и тай още им ги нося
                    е то какво -искай му документите и на стражаря, и после пиши какво е станало..

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                    Да отворя една скоба в темата.
                    Защо изобщо е нужен преден номер? Американците дето знаят какво е автомобил по-добре от нас, а що е престъпност много по-добре от нас , нямат предни номера.
                    Нашата полиция, дори да ни сложи номера и на вратите пак нищо няма да свърши когато се наложи.
                    Руси, няма да стане това..
                    Как да ти разрешат да караш без една табела - нали няма да се вземат пари за това?

То всъщност се плаща май за експлоатация на държавните контролни номера - като наем, един вид, ама като ги върнеш, на теб ти връщат усмивка - в най-добрия случай, де..

Ха, сетих се за Екимджиев - това е тема за размисълта му..

Пък, ако има колега негов - има хляб в идеята, а?
                    Че и масълце върху хляба ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X