Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4x4! Кой е той?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 4x4! Кой е той?

Първоначално публикуван от ZDimov Преглед на мнение
    Колега ти изброи 3 модела на марката сузуки, конкретизирай модела на които залагаш!
    suzuki vitara.
    SUZUKI VITARA V6
    HONDA CBR 919RR
    MERCEDES ML
    MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Първоначално публикуван от tisho-samokov Преглед на мнение
      suzuki vitara.
      Витара или Гранд Витара?

Коментар

Витара или Гранд Витара?
        Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Витара и Гранд Витара са толкова различни машини, че малко хора в този Форум ще ги обединят в някакво обобщение.

Понеже си се интересувал от Лендровър - разликата е приблизително като между Диско и Фрийлендър (само дето Гранд Витара не е такова ужасно дрво като Фрийлендър, ами си е нормална машина).
        Мисля, че повече не е необходимо да се ядеш с хората.

Коментар

4 страници спам и още сме в раздел Автомобили 4х4, Ясене от няколко седмици ми се струваш подозрително либерален.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
            4 страници спам и още сме в раздел Автомобили 4х4, Ясене от няколко седмици ми се струваш подозрително либерален.
            Мани. Не са дошли да ми протестират, само защото не знаят къде съм.

Коментар

Някой наистина не чете целите постове, а само отгоре отгоре и може би в крайна сметка иска да чуе, че Дискавърито е най разпространено, защото си е харесал такова.
              Помогнете на човека.
              I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Disco-то определено е сред най-разпространите , то има ли по-ефтини части за 4х4 изобщо /с уговорката да знаеш от къде ги пазаруваш/?

Коментар

Не я чети ако те спамва лилчно.

Любител, любопитко съм. Другото си е лична кайза.

За мен, че си любител е ясно. Обаче, освен любопитко ( и любител) си леко нахален и нагъл!

Коментар

марка/модел година брой налични в движение в БГ средна цена при покупка(лв.) разходи за оффроад (еднократно) годишни разходи Средна стойност на 1 км.(в лв.) при 3000 км/год.
                    Land Rover Discovery(1,2,3) 1995-2004 1060 7900 4950 1089 1,13
                    Suzuki Vitara(+Гранд Витара) 1995-2004 3240 6500 3850 932 0,88
                    Land Cruiser (60,70,80,120) 1995-2004 1340 19000 5450 1952 2,14
                    Nissan Patrol 1995-2004 590 11000 4950 1294 1,42
                    Mitsubishi Pajero 1995-2004 3760 8000 4950 1054 1,25
                    Mercedes G 1995-2004 410 39000 5550 3745 3,74
                    Niva/UAZ 1995-2005 1380 4500 1500 448 0,62
                    Колеги пускам таблицата която успях да направя.
                    Имате много въпроси от всякакво естество. Нормално!!!
                    Имайте търпение да ми ги задавате и заедно ще намерим най подходящия отговор на всеки един въпрос.
                    Данните в таблицата са взети от търговците на автомобили. Сайтовте където се предлагат такива и са обработени по статистически метод. Останалите числа са в осреднени стойности на база същите тези данни на съответните модели.
                    Ползвани са и доста от постовете тук в форума. Пример:
                    http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=2936
                    http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=55414
                    http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=162125
                    и много други. За което благодаря на колегите които са ги генерирали.
                    Разбира се че за всеки индивидуален слачай ще е различно и той ще попада в различна граница на числата. А може и да е недоглеждане от моя страна за някои детяйл. Но за да е направим полезна за всички нас, то трябва да обсъждаме корекциите с факти!!!!! Така ще е редно, мисля.!! Готов съм да за промени ако докажем че са нужни.
                    Очаквам с интерес вашите коментари.
                    Последно редактирано от ZDimov; 11-03-13, 15:22. Причина: допълнение

Коментар

Как се смята това "разходи за оффроад (еднократно)" и годишните разходи? Това "брой налични в движение в БГ" също не ми става ясно как го знаят търговците на автомобили...

Коментар

Не знам за вас, но по нашия край, всеки втори има Текезарка или Уазка. Мисля, че те са най-много.
                        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                        0878 23 58 34- Радо

Коментар

... Данните в таблицата са взети от търговците на автомобили. ...
                          Несериозно! Кои търговци? Официалните дилъри?!? Ще бъда безкрайно изненадан, ако, примерно, Нисан България са продали някога дори 1 бройка Nissan Patrol 160, 260, а и Y60. Които в същност са най-масовите модели, използвани за офроуд.

Кой определи долна граница 1995 г. ?!? Че един куп джипове, които се търкалят по пътищата и горите, са дори от преди 1990. Примерно, само в мобиле-то в момента има 75 оферти за Г-класа от периода 1980-1995, което си е близо 20% от посочената в стъкмистиката цифра ...

"Еднократни разходи за оффроуд"?!? WTF. Какво означава това и от кога търговците на автомобили си имат представа от офроуд?

Изобщо цялата т.нар. "статистика" е по-скоро за кръглия класьор ...
                          Последно редактирано от Чавдар (V93); 12-03-13, 08:29.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз се замислих, че е чудесна класацията и колегата ще си има отговор... на кой друг ще е полезна виж е спорен въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                              ... не са никви 4х4,като се окантарят и стават 1х1.
                              1х1 са само ония велосипеди в цирка... как им беше названието...

автомобилите с 2 задвижващи моста (4х4) са от доста марки, но най-много бройки са нива, уаз и витара според мен...
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                                1х1 са само ония велосипеди в цирка... как им беше названието...

автомобилите с 2 задвижващи моста (4х4) са от доста марки, но най-много бройки са нива, уаз и витара според мен...
                                Tова беше изразно средство наречено хиперболизация.От 15 години карам така нареченото 4х4-УАЗ 452,Нива,Газ-69,Роки и сега Цироза.Ходя по гори и сокаци(не по утвърдени трасета с много жокери)и имам много опит в бездорожието.Ама пак ти казвам МБ,Г-класа и вся остальная.....
                                П.П.същото впрочем важи и за 124-ката (каквато карам)и всички други таралясници.
                                Последно редактирано от mihov_1969; 11-03-13, 18:29. Причина: пропуск
                                МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X