Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой знае ли къде боядисват салони?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой знае ли къде боядисват салони?

С две думи, мой близък приятел има Mercedes ML 320. Не е от запалените офроудъри, и не е в час с форумите та му правя услуга поствайки въпрос тук, с надеждата че ако има някой да знае нещо по въпроса и да може да помогне...то тук е мястото.
    Накратко иска да боядиса тавана на салона си черен, т.е. да бъде в тон със седалките. Въпроса е следният има ли къде това да се направи, правено ли е? Изобщо ако има някой с опит в такова начинание да сподели ако е направил вече някакво проучване...Има ли риск в цялата галимациа!?В този дух...

И другият въпрос е къде слагат ролбари на мястото на праговете...Директно адреси, телефони вършат работа, ако не е удобно на лично...молбата ми е да са места проверени и надеждни...

Благодаря на всички отговорили предварително!

P.S.
    Извинявам се ако случайно съм сбъркал мястото за пост, ако модераторите преценят да го преместят на вярната дестинация...

До: Някой знае ли къде боядисват салони?

За боядисване не знам но по отношение на салони компетентна консултация може да ви дадат във фирма TOYAGA... www.toyaga.org

Там със сигурност могат да му направят салона от кожа с произволен цвят... Вчера гледах новото им произведение, кожа + карбон - уникално добре стои...
    VPetrov.photography

Коментар

Лично съм го правил това нещо на Гранд и Х5 по желание на клиенти- претапицирах таваните в черно.Не те съветвам да го правиш - в купето става като в кибритена кутия тъмно и усещане за тясно.
      ------------------------------------
      тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_7 Преглед на мнение
        Лично съм го правил това нещо на Гранд и Х5 по желание на клиенти- претапицирах таваните в черно.Не те съветвам да го правиш - в купето става като в кибритена кутия тъмно и усещане за тясно.
        +100. Карали сме знаем.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А за ролбарите нищо не казахте...мерси пак предварително за отговорите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X