Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за помощ на 9км от Видин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за помощ на 9км от Видин

Имам следният проблем т.е. бащами има проблем.
    Отишъл на лов през уикенда в с. Ботево и тази сутрин като решил да си тръгне нивата не искала да работи на газ, след някакви "интервениции" от негова страна по изпарителя изпуснал цялата газ, след като се пробвал да почисти някакъв филтър на изпарителя (някой си му диктувал по телефона ). След този момент колата не иска да запали и на бензин.
    Предполагам, че е нещо по токовете, я бубина, я делко или нещо от този род, факт е, че всичко е побеляло при изпускането на газта.

Молбата ми е следната: има ли колега от Видин или в близост, който може да му помогне, да погледне (стига да разбира) и ако е необходимо да го дръпне и насочи към сервиз или човек който да реши проблема? Той е на гости там и ако се наложи има къде да остане до утре, ако днес вече е късно.
    Всички разходи ще му бъдат покрити. Аз няма да мога да отида да му помогна до сряда и затова моля за помощ тук.

Благодаря предварително
    Последно редактирано от Peppy; 20-08-07, 15:35.
    LZ1PER

До: Моля за помощ на 9км от Видин

Колега, ако не иска да запали и на бензин е твърде вероятно да е вкарал газ в колектора при изпускането на газта. След като се изпари е вероятно да запали без да я пипа повече.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

И намен ми мина подобна мисъл, но това се е случило сутринта към 8:30ч, значи до сега са минали 8ч. Възможно ли е до сега да не се е изпарила газта???
      Лошото е, че баща ми знае само да запали и да кара, може и проблема да е елементарен, ама за човек който е отварял предния капак-баща ми не е от тия, грам нищо не разбира.
      LZ1PER

Коментар

Ако е останал ток в акумулатора има шанс и по телефона да се оправи

Коментар

Ток има, кажи какво имаш впредвид???
          LZ1PER

Коментар

Дай ми телефона на човека , ако искаш. Нивата е достатъчно елементарна за да се оправи по тел

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
              Дай ми телефона на човека , ако искаш. Нивата е достатъчно елементарна за да се оправи по тел
              прати ми моля те твоя на ЛС, той ще ти се обади.

Благодаря
              LZ1PER

Коментар

л.с.

Коментар

Проблемът е решен.
                  Появил се е някакъв местен човечец и след смяна на бубината от неговата Лада, Нивата е запалила.
                  Предполагам е изгоряла след обгазяването и ниската температура.

Искам да благодаря специално на колегата gotin, който буквално на 3-тата минута ми се обади и ми
                  предложи да ангажира друг човек, който да го изтегли до Видин и му помогне с каквото е необходимо.
                  Също така специални благодарности на Scrapheap, който предложи услугите си, както се вижда по-горе.

Момчета много Ви благодаря за отзивчивостта, нямате представа как се чувства човек, когато в затруднен момент
                  има кой да му подаде ръка (не че нещата са били на живот и смърт, както се казва важен е жеста).
                  Винаги ще съм насреща ако мога да съм от полза на някой, както видях и от Ваша страна същото.

Благодяря на собствниците на този чудесен форум, за предоставената ни възможност да се запознаваме с нови и
                  интересни хора, радвам се че тук има хора готови да помогнат във всеки един момент с каквото могат.

Венци, благодаря на теб и всички, които работят и помагат, за да съществува този прекрасен форум както се е доказвало многократно видно е, че ползата от него е голяма.

С уважение
                  П.Поповски
                  LZ1PER

Коментар

Този форум Пепи е такъв и заради това че си тук и помагаш! Тъй че аз ти благодаря също...
                    VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                      Този форум Пепи е такъв и заради това че си тук и помагаш! Тъй че аз ти благодаря също...
                      +1
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ей затуй ви обичам и ви уважавам аз!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X