Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да си свържа халогените

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как да си свържа халогените

Първоначално публикуван от _mitaka_ Преглед на мнение
    Халогените ли си вързал към дългите?
    Да,имат си отделни ключове, единия за горните и другия за долните. До тези ключове идва (+) от дългите.Не си спомням дали до релетата не отиваше (+12v) от дългите , а (-) от ключовете, не беше скоро и ги свързва спец, а аз само гледах.
    MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
    (А1+)
    О877ООО98О

Коментар

Моите са си с отделни ключове и са си така вързани самостоятелно
      Mitsubishi Lancer Station Wagon 1.6 GLXI 16V 4WD

Коментар

Най-добре е ако се направи с 2 отделни ключа. Единия да прекъсва + който идва от дългите. Тоест ако искаш да караш на дълги без халогени цъкаш ключа. А втория е с + от контактния ключ и пуска халогнките независимо, но така става прекалено претрупано. Зависи къде кара човек повече и какви са му предпочитанията.
        Примерно аз слагах халогени, щото на черокит са ми прекалено слаби фаровете и постоянно си карам на халогени. Направил съм ги да се пускат независимо от каквото и да е, няма значение дали джипа е на контакт, дали съм пуснал дългите. Така мога да си ги пускам когато ми скимне.

Поздрави !
        п.п. към колегата ТОни, според мен с повече халогени джипа ще заприлича на коледна елха. Акот тези не ти светят достатъчно, значи не си улучил модела. Аз купих 4, щото не знаех как ще светят и след като монтирах, се оказа, че само с 2 халогена на бронята осветяването на пътя е перфектно.

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
          п.п. към колегата ТОни, според мен с повече халогени джипа ще заприлича на коледна елха. Акот тези не ти светят достатъчно, значи не си улучил модела. Аз купих 4, щото не знаех как ще светят и след като монтирах, се оказа, че само с 2 халогена на бронята осветяването на пътя е перфектно.
          Те си светят перфектно, дори само оригиналните фарове си светят повече от добре. Халогените ги слагам, от "келешлък", не че като ги пусна не става "бял ден". А и повече ми харесва джипа с тях, та за това ще пробвам и с другите. Ако не ми хареса с четири халогена по 30 см.( диаметър), най-вероятно ще се "облажи" някой колега от тук с тях.
          (А1+)
          О877ООО98О

Коментар

Някой от вас, всъщност прави ли разлика, между фарове за мъгла и работни светлини?
            Това пък да светят с дългите съвсем не го схващам. На тавана, фаровете могат да бъдат само работни светлини, които от време на време да остават по клоните. Също така се получава и доста неприятен отблясък от предния капак.
            Тези, които колегата е показал стават само за да заприлича колата на лунапарк.
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
              Някой от вас, всъщност прави ли разлика, между фарове за мъгла и работни светлини?
              Това пък да светят с дългите съвсем не го схващам. На тавана, фаровете могат да бъдат само работни светлини, които от време на време да остават по клоните. Също така се получава и доста неприятен отблясък от предния капак.
              +1 , все пак всеки сам си решава. Аз на покрива небих си сложил и антена ама карай.

Поздрави !
              п.п. Тони наистина ли ще сложиш 4 халогена с 30см диаметър и то на предната бронч >??

Коментар

Искаш да кажеш, че и без тях и с тях е все тая ли?
                Щото от личен опит знам, че разликата е огромна, аз ги ползвам предимно в гората, където не ми се налага да ги включвам и изключвам често, направих ги да светят с дългите точно за да мога евентуално, да ги ползвам и в градски условия, и като се наложи да превключа на къси, за да не преча на насрещно движещия, халогените да се изключат автоматично с дългите.
                Съжалявам че не ти допадат и на Теб, за мен е по-важно че ми допадат на мен.
                Поздрави!
                (А1+)
                О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
                  Щото от личен опит знам, че разликата е огромна, аз ги ползвам предимно в гората, където не ми се налага да ги включвам и изключвам често, направих ги да светят с дългите точно за да мога евентуално, да ги ползвам и в градски условия, и като се наложи да превключа на къси, за да не преча на насрещно движещия, халогените да се изключат автоматично с дългите.
                  Поздрави!
                  Незнам колегата какво мисли, ама на комфията витарата е с подобни 4 халогенчета на покрива и светят идеално, особено в гората. НО ги местихме 4 пъти докато улучим точното разполужение. Така като гледам как си ги сложил може и да нямаш проблеми с отблясъците от предния капак, но ако халогените осветяват предния капак ефекта е обратен, по-зле става когато са пуснати.

Поздрави !

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
                    п.п. Тони наистина ли ще сложиш 4 халогена с 30см диаметър и то на предната бронч >??
                    Казах че ще пробвам, и ако не ми хареса, може и Ти да сложиш едните на твоя.Ако направим някой бартер, халогените за нещо което ще ми отива повече......!
                    (А1+)
                    О877ООО98О

Коментар

Казах че ще пробвам, и ако не ми хареса, може и Ти да сложиш едните на твоя.Ако направим някой бартер, халогените за нещо което ще ми отива повече......!
                      Мойте излишните одавна заминаха за един колега от форума. Попринцип и аз си падам по светещите неща, но джипката гледам да си я държа в максимално фабричен външен вид. Наджипването не се включва

Поздрави !
                      п.п. Бих искал да видя как свети фар с диаметър 30см, като монтираш фаровете качи някоя снимка да видим какво се е получило.

Коментар

Поздрави!
                        Тези фарове, нямат никаква работа на пътя, еле пък в градски условия. Монтажът и използването на допълнителни светлини, всъщност е законово регламентирано. Тези фарове, при движение по пътя трябва да бъдат в калъфи. Това функционално са РАБОТНИ светлини и се свързват независимо от основните.
                        Специално аз съм оставил по клоните няколко чифта истински фарове, а не китайчета от магазина за един лев.
                        Нямам нищо против да си ги возиш на тавана със здраве, но определено няма да се изкефя да ми блестиш от насрещното.
                        Не го приемай като заяждане.
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Тези фарове, нямат никаква работа на пътя, еле пък в градски условия. Монтажът и използването на допълнителни светлини, всъщност е законово регламентирано. Тези фарове, при движение по пътя трябва да бъдат в калъфи. Това функционално са РАБОТНИ светлини и се свързват независимо от основните.
                          Специално аз съм оставил по клоните няколко чифта истински фарове, а не китайчета от магазина за един лев.
                          Нямам нищо против да си ги возиш на тавана със здраве, но определено няма да се изкефя да ми блестиш от насрещното.
                          Не го приемай като заяждане.
                          В никакъв случай не го приемам като заяждане, най малко от Теб (все пак не съм от вчера във форума).За това писах още в началото, сложил съм ги така защото, първо ми харесват в този вид, второ, като цяло използвам джипа предимно за в гората, камоли за "работните фарове".
                          За това и гаснат с дългите, за да е минимален шанса да ги забравя, и да " Ти блестя от насрещното".

п.п. За мен е ЧЕСТ, Ти да коментираш каквото и да е по моята машина( не само Ти) защото е явно че имаш представа, дори да е критика.
                          Поздрави!
                          (А1+)
                          О877ООО98О

Коментар

A бе що се ебавате с тез недородени фарчета, я турете по един професионален фотографски прожектор, пардон - по четири.
                            За заден силен ГАБАРИТ ЗА МЪГЛА, а не стоп, също профи фото светкавица, ще ви виждат чак от МКС.
                            подаръци за мъже от FACOM
                            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                              A бе що се ебавате с тез недородени фарчета, я турете по един професионален фотографски прожектор, пардон - по четири.
                              За заден силен ГАБАРИТ ЗА МЪГЛА, а не стоп, също профи фото светкавица, ще ви виждат чак от МКС.
                              Ко рйечи?
                              (А1+)
                              О877ООО98О

Коментар

Ми пернишки туних, да го е!
                                подаръци за мъже от FACOM
                                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X