Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГУМИ ТОПЪЛ РЕГЕНЕРАТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ГУМИ ТОПЪЛ РЕГЕНЕРАТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО

Моля за вашето мнение за две неща: Какъв размер първо да направя? Каква шарка да направя? Третото ще е от мен-материалът ще е оригинален немски,с най-добро качество. БЛАГОДАРЯ !!!!!
    Последно редактирано от CarTest™; 28-01-13, 21:27.

От: ГУМИ ТОПЪЛ РЕГЕНЕРАТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО

Направи нещо по малко примерно гуми за кола с агресивна шарка , и после тест и снимки пак ще се види после .Успех
    Land rover 2.5 tdi
    0884035413

Коментар

Първоначално публикуван от Anastasia-Burgas Преглед на мнение
      Моля за вашето мнение за две неща: Какъв размер първо да направя? Каква шарка да направя? Третото ще е от мен-материалът ще е оригинален немски,с най-добро качество. БЛАГОДАРЯ !!!!!
      Изглежда разполагаш с голямо разнообразие калъпи.Покажи някоя снимка да видим.Каучука един и същ ли ще бъде по състав?По може и да поръчаме.
      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Размера спред мен трябва да е за поголям и по тежак джип, за да видим дали ще ще издаржи регенерата.А шарката според форума. Успех!
        0898532785-КИКО

Коментар

Както си говорихме и на живо, за регенерата е много важна цената, за джиповете е също важно и дали работиш с основи на клиента. Колко би струвало на мой основи с размер 33/12.5/15 с тази шарка http://www.intercotire.com/tires.php?id=13
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            Както си говорихме и на живо, за регенерата е много важна цената, за джиповете е също важно и дали работиш с основи на клиента. Колко би струвало на мой основи с размер 33/12.5/15 с тази шарка http://www.intercotire.com/tires.php?id=13
            Ако искаш да копаеш, купи си мотика. Земеделец ли ще ставаш? Кво си намислил пак?
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

даи да видим нещо от производството.така по бьрзо ще трьгнат и продажбите.

Коментар

По скоро е нещо като проучване....
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Според мен направи първо 31 ци, това е един от най разпространените размери. Може с шарката на Джамбазов, може и някоя друго. Сравни си и цените с тези които се продават. Има регенерати с такава шарка вече, така че трябва да се вместиш в цена по ниска от тях. Ако няма проблеми с агресивната шарка, няма да има и с другите.
                  Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                  http://www.facebook.com/JeepBG
                  LZ1GGC

Коментар

Мен пък ми е интересно примерно 35 10.5 16 или 34 11.5 16 дали може да се направят и за какви пари?
                    Е такава шарка
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Дано да се стигне до производство,че напоследък забелязвам драстично поскъпване в тоя сектор,та не е лошо да се увеличи конкуренцията с производство на местно ниво.Аз бих пробвал с 285/75/16. Просто това имам като основи.Поздрави!
                      Борис 0888 999 едно едно9
                      PATROL Y260 RB30S

Коментар

Аз пък бих сложил с рекламна цел четири броя от този типНатиснете снимката за да я уголемите

Име:sm-photo-13515362980.jpg
Прегледи:1
Размер:51.6 КБ
ID:5451555
                        Да тестваме здравината им, както и ще е интересно какво ще е теглото на гумата.
                        На сърбела майката му е чесането.
                        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Нищо няма да стане според мен. Топлия регенерат иска доста скъпи калъпи, те пък искат относително еднакви основи, които няма откъде да се намерят. Отделно един калъп е за една шарка с един размер. Колко хора колко гуми трябва да купят, че да се изплати калъпа. Умряла работа е темата.

Коментар

То ясно, ама само за идеята:
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:255514_3722642346279_1963724071_n.jpg
Прегледи:1
Размер:90.1 КБ
ID:5451754
                            Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Според мен има смисъл да се прави нещо от 35'' нагоре,защото по-малките размери ги има много и на всякакви цени,било то регенерат или истински.
                              M.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X