Направих още малко суичъри и шапки, вчера и днес разпращам по страната, в Четвъртък ще доставя и в магазините в София, така че в Петък ще можете да си ги вземете.
В събота работи ли магазина на Мадрид,че в петък няма да успея?
Edoors, твойта шапка беше първото нещо, което направих. Носи си стария суичър, за да си вземеш новия, касовата бележка не ти трябва. Марто, същото се отнася и за теб. Не ме интересува дали са носени, прани и т.н. Няма да има човек, на когото да не му стават дрехите. ianely, абе ти иди в Събота между 10 и 15 ч. и ако не работи магазина- само ми кажи. Тъкмо се чудя как да икономисам откъм заплати.
Аз моя си го нося! Има ли нови по-големи (бях поръчал още един, както и емблеми)..?!
Новият суичър те чака в магазина на "Княз Борис I". Със същите емблеми, на същите места, както предишния. Отделно емблеми не съм ти пускал, явно нещо съм пропуснал. Ще си преровя ЛС- тата пак, да видя какво си ми поръчал и ще ти ги направя при първа възможност. Ще те помоля и да премериш новия суичър пред продавачката и направо й кажи да ми се обади, докато си още там. Ще помоля за същото и edoors, за което предварително ви благодаря.
Моят е в плика, както го взех. Обличан веднъж за проба. Благодаря!
Няма за какво да ми благодариш и да е носен, приемам рекламации всякакви. Рискът на дистанционните доставки в никакъв случай няма да е за ваша сметка. Абе, ще взема да приемам поръчки само на маса, тет-а-тет, след половин кило вино, ама... кога ли ще ми дойде акъл в главата? Тогава грешките в размерите ще са изключени.
Наздраве!
Най-сетне и аз си получих суитшъра. Явно е станало някакво объркване защото бях писал на колегата Тропчо да го пусне по Еконт, но той то е пуснал по европът и така..
Като чета темата май само аз съм си уцелил размера
Поздрави
Nissan Terrano 2.7 TDi
----------------------------
Нещо което работи - не се пипа!
То на 19 ми се обадиха, но мислех че е от еконт, защото и от там чаках друга поръчка пак от форума (тениска и лепенки) с горе-доло същата цена и казах на жената, че съм получил смс и ще отида после да си взема пратката, а то това си е било за тениската а пък суитшърта е бил по европът. Накрая си получих нещата и съм доволен
Nissan Terrano 2.7 TDi
----------------------------
Нещо което работи - не се пипа!
Аз си взех нещата и съм облечен подходящо за климатичните условия. На Марто бяха там, ама не ги взех, защото напоследък не се отзовава на покани за напоителни срещи...
Коментар