От: Какви форумни дрехи предпочитате?
Щото брандирането на яке не е като на тениска. И ако искаш да го бродираш, трябва да го разпориш цялото...
Якето трябва да е яке. Лично аз не съм виждал някои да ходи през лятото с яке... За пролетно есенния сезон има суитчери...
И според мен трябва да е нещо от типа на това с което колегите ловци ходят в гората, но по различаващо се... (все пак офроуда е предимно горско/планинско занимание)
А според мен да сложиш тъмно яке в този сезон, е най-голямата глупост която може да направиш. Без значение дали ще си на пътя или в гората...
Даже имам идея, без значение на какво се се брандира логото. Логото да се направи от някакви светлоотражателни материали, за да отразява светлината в тъмната част на денонощието...
Първоначално публикуван от ethero
Преглед на мнение
Смятам, че якето трябва да е здраво, простичко и сравнително евтино. Достатъчно е да не пропуска вода и вятър и в никакъв случай да не е дебело за да може да се ползва целогодишно.
И според мен трябва да е нещо от типа на това с което колегите ловци ходят в гората, но по различаващо се... (все пак офроуда е предимно горско/планинско занимание)
А според мен да сложиш тъмно яке в този сезон, е най-голямата глупост която може да направиш. Без значение дали ще си на пътя или в гората...
Даже имам идея, без значение на какво се се брандира логото. Логото да се направи от някакви светлоотражателни материали, за да отразява светлината в тъмната част на денонощието...
...
Явно има хора, които гора са виждали само лятото до обяд или на снимки. За "суитчери"те през пролетно есенния сезон не ми се коментира дори
Коментар