Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нови джанти за Витара?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нови джанти за Витара?

Търся си джанти. Пуснах си обява и тук във форума.

Обаче реших да разгледам цените на новите джанти като търсените. И е голяма греда - разгледах доста от сайтовете и никъде не можах да намеря джанти подобни на това което търся. А то е именно 15", 5х139.7, централен отвор 108, ET от 0 до -15. И да не са прекалено широки - примерно максимум 7J. Излизат само алуминиеви с близки параметри - най-изнесеното ЕТ е 0.

И седя и се чудя - не може да няма такива джанти някъде. Някой може ли да ми даде съвет къде да гледам или къде има? За предпочитане е да са железни, ама в краен случай и с алуминиеви ще се прежаля.

От: Нови джанти за Витара?

MANGELS са железни, но според мен лятите са много по- за предпочитане.
    Няма автомобил, който серийно да е с минусово ЕТ на джантите, напротив повечето са с много плюсово... Затова и не намираш... Трябва да са специално за офроуд => американски или австралийски... Демек правени в Китай за тези пазари... Обажда ли се на Вромос /Бургас?
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

До колкото помня предлагаха ЕТ-40 или -44, а това ми е много . Иначе сега ще звънна да питам. (звъннах, нямат такив, ЕТ20 или ЕТ-40).

Интересното е, че съм виждал такива по улиците. Даже срещу офиса има една Витара с такива джанти (ЕТ около 0 или леко отрицателно, желязни и полирани все едно), а аз не мога да намеря от къде да си купя такива.

Да допълня - фланци не искам. В момента съм с фланци и ЕТ-15 и се боря да ги разкарам .

Коментар

Сега пак чета темата - защо да са за предпочитане лети пред железни? Заради масата ли?

Железните според мен са по непридирчиви. Намерих едни втора ръка дето са железни, с ЕТ-10 и даже са хромирани. В перфектно състояние. Мисля те да са за "зимните" гуми (в кавички, щото е едно АТ - General Grabber AT2, чисто зимни на Витарата не мисля да слагам). Единствено ме притеснява дали лугата няма да свали хрома, но иначе не виждам недостатък на железните пред алуминиевите. Само предимството, че са по-здрави (но може да греша за здравината).

Темата обаче остава валидна, защото търся още едни такива. Все тая дали са железни или лети. Важното е да са с ЕТ около -5 до -10. А такива нещо по вносителите на джанти не намирам.
        Последно редактирано от brum; 03-12-12, 15:14.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X