Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колесар - извозване.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колесар - извозване.

Здравейте на всички,
    Значи проблема е следния - сузукито е малко разкостено и ще се наложи транспортирането му в рамките на София. Та ако някой от Вас разполага с колесар ще бъда благодарен за съдействието. Срещу заплащане разбира се.
    Надявам се на отзивчивост.
    Благодаря.
    VITARA, SAMURAI
    FIAT PANDA 4x4 CABRIO
    RENAULT ESPACE QUADRA
    ...и едно сивикче за града...

До: Колесар - извозване.

Първоначално публикуван от samuraj Преглед на мнение
    Здравейте на всички,
    Значи проблема е следния - сузукито е малко разкостено и ще се наложи транспортирането му в рамките на София. Та ако някой от Вас разполага с колесар ще бъда благодарен за съдействието. Срещу заплащане разбира се.
    Надявам се на отзивчивост.
    Благодаря.
    Защо не си го качиш на една пътна помощ и проблем никакъв.Няма да го мислиш няма нищо!Няма да ти вземат повече отколкото за колесар спорет мен.Сумати фирми предлагат транспортиране в софия за най-много 30лв!Ако искаш мога да ти дам тел за връзка!
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Ще го имам в предвид, благодаря!
      VITARA, SAMURAI
      FIAT PANDA 4x4 CABRIO
      RENAULT ESPACE QUADRA
      ...и едно сивикче за града...

Коментар

Един приятел иска да си докара колата от някакво семо в района на Пазарджик до София. Спортен Опел Кадет, 70 и някоя година. Доста има да се стяга докато тръгне. Според мен с колесар е единственият начин, с пътна помощ ще излезе златно. Някой може ли да помогне?
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
          Един приятел иска да си докара колата от някакво семо в района на Пазарджик до София. Спортен Опел Кадет, 70 и някоя година. Доста има да се стяга докато тръгне. Според мен с колесар е единственият начин, с пътна помощ ще излезе златно. Някой може ли да помогне?
          Аз бих си взел пътна помощ, ако говориш директно с шофьора и се спазариш, може да слезеш на 0.50лв/км. Мисля, че цената е приемлива, иначе освен това, че трябва да се молиш или наемеш от някой колесар ти трябва и съответната категория ( ако я нямаш разбирасе).

Мога да взема тел. на пътна помощ за подобна сума, ако те интересува?
          LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
            Аз бих си взел пътна помощ, ако говориш директно с шофьора и се спазариш, може да слезеш на 0.50лв/км. Мисля, че цената е приемлива, иначе освен това, че трябва да се молиш или наемеш от някой колесар ти трябва и съответната категория ( ако я нямаш разбирасе).

Мога да взема тел. на пътна помощ за подобна сума, ако те интересува?
            Ако е вярно това което казваш е добре .Иначе тия 100 км ,ако издават документ и нямаш автоасистанс май се казваше ,цената е към 150лв Патил съм с ихтиманските БМВ-та преди години.
            Куриозът беше ,че ремонта след влека, беше за ...12лв.
            B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
              Иначе тия 100 км ,ако издават документ и нямаш автоасистанс май се казваше ,цената е към 150лв
              150 лв за 100 км си е направо евтиния. Миналата година СБА за превоз от 15-16 км (+ още толкова празен пробег) ми взеха 130 лв. Хем това с отстъпка по линия на застраховката ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Миналата година,служебната "Лада" около Ихтиман,водната помпа се гътва.До София транспорта излезе около 250 лв.,а самия ремонт с нова помпа 23 лв.
                Честито на печелившите.
                Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Аз не говоря за официалните цени на фирмите, които предлагат рапатриране като СБАи др.
                  Говоря за частни шофьори със собствени рапатраци, който возят на 0.50лв/км.

Понеже често имам допирни точки с такива шофьори и съм коментирал подобни цени-ясно е че спекулират, когато си на зор на магистралата или някъде извънграда, но когато му се обадиш както в този случай и не си на зор, цените нямат нищо общо с гореспоменатите.
                  LZ1PER

Коментар

Аз имам колесар,но ползването му е живо наказание.От две години,че и повече,не возя коли с него.Давам го на приятели,ако са на зор и си падат мазохисти.Ако ви трябва-свиркайте.
                    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

в неделя на едни приятели за 15 км от магистралата до шумен им взеха 100 лв,То бива бива алчност, но тва не прилича на нищо
                      "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
                        в неделя на едни приятели за 15 км от магистралата до шумен им взеха 100 лв,То бива бива алчност, но тва не прилича на нищо
                        За съжеление,при тези по пътищатаqважи максимата "болен,на легло се е@е"
                        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Отклонихте се от темамта, човека дора две коли на ход и аз ги така наравих че едната е за вторични, а другата за пътна помощ или колесар
                          Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
                            Баща ми ще закара горе долу за тези пари кола от Пазарджик до София с Платформа.

Много алчни хора и безочливи хора има...

Ама затова и алчния винаги е гладен.. (е не винаги де )

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X