Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли офроудъри в Бизнес Парк Младост4?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Има ли офроудъри в Бизнес Парк Младост4?

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
    Дори и да е, няма да смее да си каже, щото ще го погнат на тема паркетници
    И аз съм виждал тоз Нисан А ти не паркираш ли зад Арената?Всеки ден минавам от там и виждам същата жипка като от аватара ти
    Renault Scenic RX4 2.0 16V 140hp

Коментар

Първоначално публикуван от Bobkata Преглед на мнение
      И аз съм виждал тоз Нисан А ти не паркираш ли зад Арената?Всеки ден минавам от там и виждам същата жипка като от аватара ти
      Мда , мойто е

Коментар

А който яде банички на трансформатора до 3ти вход на БПС ще види една лифтована и силно орязана зелено-сива Фероза Ф300...

Познайте на кого е

Поздрави,
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

На баничаря

Коментар

Вчера случайно срещнах Lazar, а днес BatGeorgeone. Значи сигурно е време да повторим срещата.

Предлагам да се уговорим за идната седмица и да се видим. Аз мога всеки ден, казвайте на вас кога е удобно и да се видим.

Коментар

Мда. Време му е. Края на другата седмица би било добре...
              Само че този път, след работа. За да се раздумаме хубаво. И на друго място, например в "Болярите" ако работят до по-късно.
              Последно редактирано от Lazar; 28-09-07, 16:07. Причина: допълнение

Коментар

Мда още по-страхотна идея ама хайде не тази събота, че утре разпивам с моите агенти и няма да успея

Впрочем аз споменах на Ива и тя е ОК за идеята за другата седмица.

Поздрави,
                Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                  И на друго място, например в "Болярите" ако работят до по-късно.
                  Какви са тези "Боляри"?

Коментар

Първоначално публикуван от Bobkata Преглед на мнение
                    Какви са тези "Боляри"?
                    Ако идваш от Младост, се качваш по детелината и вместо да завиеш към Цариградско или онова ОМВ - завиваш в ляво, в локалното, като че отиваш към Офис-Експрес.
                    Първата пряка вляво в локалното, подминаваш Офис-експрес, после пред сградата на ЗИТ пак вляво и така до края на улицата. Два корпуса на ЗИТ са. Минаваш ги. В края на втората сграда е Болярите.

Но това заведение е добро по-скоро за обедна сбирка (нещо като Тропс къща е). Ако ще я правиме след работа е по-подходящо да намериме някое друго заведение в района
                    DCRT®

Коментар

Мерси за упътванетоАми айде разберете се нещо и ако имам възможност ще присъствам и аз

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                        ..Но това заведение е добро по-скоро за обедна сбирка (нещо като Тропс къща е). Ако ще я правиме след работа е по-подходящо да намериме някое друго заведение в района
                        Тц. Тия обедните сбирки са нещо като....преждевременна...

В такъв случай наистина трябва да изберем нещо друго...Кръчме! А то има доста в района Абе има време. Само да сме живи и здрави, дето се казва, ще го измислим

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                          Първата пряка вляво в локалното, подминаваш Офис-експрес, .....
                          Ивче, ще ми позволиш ли да те поправя...
                          По-горе мисля, че искаше да кажеш втората пряка
                          Последно редактирано от Жоро Донечки; 01-10-07, 13:50.

Коментар

А тука някой ще си признае ли, че се е отбил при нас?
                            Прикачени файлове

Коментар

Дискавъритата... мисля, че са на Турбозмей. Изтекоха ми очите и ...лигите Ежедневно...
                              Патрулчето с същото като на моята снимка, по-горе. Собственика все още не се е обявил...

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                                Дискавъритата... мисля, че са на Турбозмей. Изтекоха ми очите и ...лигите Ежедневно...
                                Патрулчето с същото като на моята снимка, по-горе. Собственика все още не се е обявил...
                                Срам го е, щот са му лепнали стикерчета .

Между другото ако колегата чете, на 50 метра по-нагоре е паркинг 9, безплатен до 2 часа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X