Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за аудиотехника в автомобил (има ли специалисти тук?)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за аудиотехника в автомобил (има ли специалисти тук?)

може ли някои да ми каже това входове ли са или изходи.триабва ми да си включя CD. незнам как се качват тука снимки затова сам ги качил в личната си галерия.ако някои може да ми помогне ще сам благодарен

"Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Прилича на изход за усилвател.

Коментар

Ако надписа е верен това е линеен изход за усилвател ляв и десен канал съответно. Напрежението което отдава е около 0.5В и изисква минимално съпротивление на товара от 50kOm, доколкото си спомням...
      VPetrov.photography

Коментар

Re: Въпрос за аудиотехника в автомобил (има ли специалисти т

[quote="kamen_kalchev"]може ли някои да ми каже това входове ли са или изходи.триабва ми да си включя CD. незнам как се качват тука снимки затова сам ги качил в личната си галерия.ако някои може да ми помогне ще сам благодарен

[/q

uote]Това са ти изходи за усилвател.Изходите за колони ти са над червения кабел.Те сапо двоики за всеки канал един под друг ::::Нещо такова . Червения кабел се закача заедно с жълтия за + черния за минус Ако си вържеш червения и черния без грешка няма страшно Ако има друго ми се обади 0899305619
        Всички са луди ама на някои повече им личи.

Коментар

Така изглежда стандартния куплунг DIN Standard.

Конкретно този куплунг е на Blaupunkt, но се съобразявай с постоянното захранване, захранване от кл.15 - тоест КОНТАКТ, осветление или габарити, защото когато си пуснеш габаритите ти светва дисплея на свирката по-слабо (да не ти вади очите) и други такива подробности ...
          А това на снимката е изход тип RCA за усилвател ...
          Черния (квадратен - вътре кръгъл с много отвори) е за CD чендйъра.
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

еи хора мерси много сам зле с електрониката.казаха ми че мога с някаква касета с глава,да си пусна звука от мп3 плеяра,мисля да пробвам

Коментар

Първоначално публикуван от kamen_kalchev
              еи хора мерси много сам зле с електрониката.казаха ми че мога с някаква касета с глава,да си пусна звука от мп3 плеяра,мисля да пробвам
              Вземи си касетка първо да пробваш, защото в моя blaupunkt не работи, нон стоп автореверса я върти в двете посоки и не свири.
              LZ1JJJ

Коментар

купих си касета ама като яа слойа и като дава касетофона че варти на ляво свирият само левите колони и обратното.таи ли е по принцип или нетрябва да е така

Коментар

И аз съм с такава касета в колата и никакъв проблем нямам с нея.Като я пусна си се върти само на едната страна но си бачкат всички колони. Не знам от какво може да е твоя проблем
                  http://ftp.domainbg.com/bizkit_boy/

Коментар

Първоначално публикуван от kamen_kalchev
                    купих си касета ама като яа слойа и като дава касетофона че варти на ляво свирият само левите колони и обратното.таи ли е по принцип или нетрябва да е така
                    При главата на касетката има видийка за кръстата отверка, която мести главата, завърти я малко и ще просвири и другата, ако не стане пак върти но на другата страна
                    LZ1JJJ

Коментар

Оставете ги тия касети бе, древна технология. Има мп3 за 50-тина долара, завира се в запалката, и свири на някоя станция на радиото.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                        Оставете ги тия касети бе, древна технология. Има мп3 за 50-тина долара, завира се в запалката, и свири на някоя станция на радиото.
                        Да, и аз минах на този вариант, 62 лева без ддс, и поддържа usb flash до 1 GB.
                        LZ1JJJ

Коментар

тай сложих си JVC-то ама пк нешо неми харесва свирнята маи проблемат ще е от касетата едната страна свири по слабо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X