Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за евтино масло...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за евтино масло...

От няколко дена си търся хубаво масло за двигателя. И днес случайно попаднах на точно това което търся, но на цена доста под масовата продажна...
    Става въпрос за Liqui Moly 10w40 Mos2 5л на цена 65 лв, Fuchs 10w40 5л - 69 лв...

Навсякъде където гледах Liqui Moly 10w40 Mos2, цената му не падаше под 80 лв

Как мислите, дали да го взимам или нещо с масолото не е наред?!

На пръв поглед всичко е наред. В оригиналните туби си е, не видях никъде дата на производство... ама незнам дали се пише...

От: Въпрос за евтино масло...

И Фукса вземи

Принципно им дават 2-3 години макс да стоят на щанда и година в мотора.Това принципно само.Аз имам масла които висят в багажника и по 3 години,а като гледам ни един мотор не се е оплакьл още.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Аз от две години карам с наливно масло Kroon Oil - холанско е, полусинтетично 10х40 и цената е под 50лв. за 5 литра. Страшно съм доволен, ако имаш интерес ще ти пратя, адреса на фирмата доставчик на лични. Джипа не мога да му чуя двигателя с това масло.
      Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Аз намерих Motul и ELF наливни на 8 и 9 лв. литъра, а в 5л. туба Тотал на 55лв., 69лв. ми се вижда даже скъпо. За 10W40 става въпрос.
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

Моят търговец ми разправя едни неща...
          Досега вносителите на масла са слагали яки надценки, ама поради кризата ли, поради що нещо цените напоследък паднали. Та ми даде Total Quartz 7000 10W40 на цена малко над 50 лева.
          Онзи ден взех за витарата също пет литра GM 10W40 на цена даже под 50 лева.

Та ще видим де, надявам се версията му да е вярна, и да не сме се прекарали.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

TITAN CFE MC 10W-40 - 5 литра - 81 лв
            Liqui Moly Mos2 Leichtlauf 10W40 - 5 литра - 96 лв

Това се цени от интернет...

Дали има шанс бутилката се се отвори, да се налее нещо друго и пак да се затвори... Или примерно да е много престояла...
            Това което каза колегата за големите надценки ми звучи много добре... Ама дали е това...

Коментар

Всичко може и няма как да се гадае какво има вътре,но като цена е добре Ако да не е най-ниското.Аз за цени не мога да кажа,имам 2 туби по 5 литра Мобил 1 в багажника,тубата по 23 кинта май беше,а литърчето спокойно се намира за около 9 и горница.Логика няма,падне ли ми обаче с все тубите купувам и до момента както казах оплаквания нямам.

Като вземеш нова Приста Шмиргел няма да е по-добре ни на цена ни на качество.Отивам да проверя един виртуален магазин,да видим там колко е.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Днес ми направиха оферта за масло в големи количества, няма да казвам коя е марката, та цена за краен клиент 11,35 стотинки на литър, цена за мен 8 и някакви стотинки.. Така, че цените могат да бъдат много различни в различните сервизи или магазини..

Коментар

Аз вече две смени 20 000 карам еспейса с австрийско полу синтетично масло марка Рове 10W40 и на пръчката за целия си пробег 10 000 километра маслото не мърда . Това на турбо дизелов двигател който по километраж е на 230 000 . Туба 5 литра с отстъпката ми идва някъде на 35 лева . Маслото ми го препоръча мой приятел който има малко сервизче и работи с това масло .
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Съгласен съм с Кольо ,наистина ''расхвалените'' марки слагаха най малко 300% печалба ,няма да рекламирам нито една от тях ,но наистина дори сега да го продават на ''половин'' цена -ПЕЧЕЛЯТ .

Коментар

Liqui Moly Mos2 Leichtlauf 10W40 - 5 литра даже в Кауфланд съм го виждал някъде 60 и няколко лева беше , ако не ме лъже нещо паметта .

Коментар

Масло GM 10W40 в момента го има за 35лв/5л - интернет търговец.
                        Собствениците на Опел са (надавам се скоро да кажа "сме") доволни от него, но всички останали казват, че е боклук.
                        Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                          Опел [...] всички останали казват, че е боклук.
                          E то опела изначално си е ....
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Чакай,Пепи. Нали фронтерите са по-скоро Исузу,отколкото ГМ
                            Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Маслото не се интересува дали рамата и задната чистачка са Исузу. По-важно е дали двигателят е GM.
                              Интересен феномен е, че с това масло двигателите GM намаляват или спират харча на масло. Докато опити с други двигатели показват обратното.

Моята прогноза е, че след по-малко от година Кольо ще има лошо мнение за това масло сипано във Витара.
                              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X