Какво двигателно масло ползвате?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Свий
X
-
129Agip1.55%2Alpine0.00%0ACDelco1.55%2Castrol13.95%18Comma1.55%2Elf3.88%5Eurol0.00%0Fuchs3.88%5Havoline0.00%0I.G.A.T.0.78%1Liqui Moly5.43%7Mobil6.20%8Motul13.18%17Repsol6.20%8Texaco0.78%1Total6.20%8Valvoline0.78%1Yacco3.10%4Друго31.01%40Тагове: Няма
-
От: Какво двигателно масло ползвате?
Темата е за?
Проучваш какво се търси да продаваш? Или търсиш за определен модел какво да сипеш? Така зададен въпроса е меко казано некоректен. Ами Доста от тези съм ползвал. Някои ползвам. Има добри масла дето не са в списъка.Има и НЕ- масла в този списък, дето се сипват масово. Какво да отговоря? Това, че ползвам дадено масло за даден ДВГ, не значи, че ще го ползвам за друг. Ако сервиз си прави анкета за предпочитана и модерна марка в момента, за да дърпа клиенти бих разбрал въпроса. Айде уточнете питането, та да сложа точка някъде)
п.п. Критериите за подбор на масло на един сервиз и на човек който иска да кара дълго са коренно различни по принцип. А пък по форумите е пълно с четящи хора, дето сипват каквото са прочели и идея си нямат какво става в самото ДВГ. Щом се движи е ОК. Ако не чука е екстра. Ще чакам да видя гламализацията до какво е доведе при избора на масла. Нека никой не се засяга. Който не си избира маслото по форумни писания знае какво казвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение.... По скоро ме интересува какво сипват точно хората от този форум на техните машини...
Та какво казваш за анкетата?Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеОт Български масла за УАЗ -ките примерно, до Презокеански (при това групово поръчвани) за JEEP-ове примерно.
Та какво казваш за анкетата?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнениеИскаш да кажеш, че ако налееш примерно Mobile на УАЗ-ката ще се чувства дискомфортно?помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
аз ползвам МИДЛАНД от 6-7 години на всичките си автомобили и съм много доволен, но не толкова от марката, колкото от обслужването при момчетата на бул. Ляпчевпомогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнениеПолзвам масло GM, вискозитет 10W40 изключително съм доволен, ползвам го от години! Джипката от подписа ми! Преди, опел Вектра!
Коментар
-
Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнениеПроизводителя на моя автомобил препоръчва използването на масло одобрено от него със спецификация МВ 229.1 и съответно такова ползвам без да се ограничавам с марка !Вискозитет 10 VV 40 .
МОБИЛ 1 на всички коли,Фукс Титан на скорости и хидравлики,Шеврон Дело 400 на всичко дизелово.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар