Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колата ми дава заето - помагайте!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колата ми дава заето - помагайте!

Да си споделя проблема, пък ако може някой да помогне...

Имам Рено Еспейс 2,2 4х4 1995 г.

Колата е много запазена, вървеше без грижи но един ден просто изгасна на магистралата.

Ходих при един наистина добър жичкаджия, който 3 дни си би главата, смени компютъра, прегледа всякакви жичкаджийски изпълнения и не можа да я оправи.
    Според него компютъра не си комуникира с двигателя, но не може да разбере от какво е. Някой ми спомена и нещо за загуба на масата по системата, ама дори и не разбрах за какво ми говореше.
    Има ли някой идея какво става с бараката и къде да я карам да я видят.

Мерси предварително!

До: Колата ми дава заето - помагайте!

При Христо дето кара бъгито на офф-роад състезанията. Той успя да запали на Иво Върбанов исузото с подобен проблем.
    Ако му нямаш кординатите ми се обади на мен. Във форума е регистриран като Христо.

Коментар

Ламбрев ли имаш предвид? Пусни ми тел. на лс ако можеш

Коментар

Не искам да те плаша , ама провери дали всички железа по двигатела са здрави....На един приятел Еспейса така спря в движение - оказа се счупен разпределителен вал плюс сума ти други работи .Казва че като вървял някъде в района на В.Търново двигатела просто угасна без тропане без удари без нищо , просто угасна До там . Още му търсим чаркове ....Не ти пожелавам подобно , ама провери за всеки случай.
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Бе и аз не си го пожелавам...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X