Обява

Свий
Няма добавени обяви.

БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩ

Искам да изкажа , ползвайки трибуна на тоя форум , голяма благодарност на Явор от Бургас . Добих таки моето животно Гранд Чероки ....3 месяца в моите ръце , над 20 000 км пробег с високи скорости по пътища и извън тях ......няколко прегряваня на трансмиссия .....И ето го резултата : АКПП отказа ......И отказа в Бургас , а аз нямам време да се занимавам с него точно в тоя момент поради неотложни ангажименти . Един телефон и въпроса е решен . Явор се погрижи да организира евакуация на МПС-то от Бургас за София , с помощта на платформа и някакъв негов приятел . Огромно благодаря на Явор , негов приятел , и естествено на Дима Quadra , който ме насочи към правилни хора .

БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА .

PS. Благодарността жа бъде изразена в неограничени количества бира и мезе , и ще се стовари на всеки задействан в операция по място на живеене . Демек ще дойда специално и до Бургас и до София да почерпя .

Още веднъж Ви благодаря .
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

До: БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩ

Не бързай с черпенето, нека първо вдигнат на крака машината в Джемини.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Дима , аз ще черпя за помоща в евакуация , не за привеждане в движение....Тъй че всичко точно.
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Браво на Явор и Дима и от мен.
        В Джемини Тексако ли ти сложиха. Декстрон-2 или Декстрон-3.

Коментар

Изобщо не знам какво са ми сложили .Сега ще сложат това което ще донеса аз или Дима .

Коментар

Изобщо нещата в Джемини са много комплексирани, няколко пъти гледаха тая кутия и "Всичко и е наред", пък то явно не е...
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X