Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за гуми INSA TURBO, модел RANGER

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения за гуми INSA TURBO, модел RANGER

Уважаеми колеги, със скорошното настъпване на ловния и зимен сезон, за пореден път съм пред дилемата за закупуването на нови гуми. Тази година взех ОФА КБ, 115 к.с. и съм решил да я преобуя за зимата, тъй като в момента е с относително добри, но всесезонни гуми /Toyo Open Country/, а "таково животно нема"! Автомобилът го използувам през цялата зима, като основно го карам в градски условия, но от м.октомври до м.януари съм и на лов с него.
    Желая да закупя комплект нови гуми, но поради сравнително ограничения ми бюджет, се насочих към марката Инса Турбо, модел "Рейнджър", който на пръв поглед е много близък до шарката на BF Goodrich All Terain T/A. Запознат съм с препоръчителния размер за Фронтерата /255/65R16/, но имам намерение да я повдигна още малко, като й сложа размер 265/70R16. Изчетох много от дискутираните теми, но не намерих отговор за себе си, дали тази марка и модел гуми ще са подходящи за моя случай, или напротив.
    Молбата ми е, ако някой има впечатления за тези гуми, относно това как се държат на студен асфалт, утъпкан и пресен сняг, киша и кал, моля да пише във форума. Далеч съм от мисълта за универсалност на гумата и съм склонен на известен компромис, като разбира се, че приемам мнения и за друг модел гуми от тази марка. Благодаря ви предварително.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X