Здрасти хора, харесал съм си един мл в немското мобиле, но човека е от Рим, а знам че няма как да се докара на ход, та можете ли да ме свръжете с човек, който да ми свърши услугата ? Друг е въпроса, че МЛ-а е 55 АМГ, дали да рискувам, че като нищо може да се окаже със скоростна кутия за смяна иначе някой друг проблем не ме плаши, но това със скоростите ме притеснява
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Автовоз за мерцедес МЛ от Италия - Рим
Свий
X
-
От: Автовоз за мерцедес МЛ от Италия - Рим
Здравей колега, много голям шанс да е измама! Обзалагам се, че колата е на изгодна цена и продавача има някаква легенда относно продажбата. Освен ако някой твой човек или ти не отидете да я видите, да вземете документите и да платите лично не се хващай, нито пари в аванс. Говоря от личния опит на познат който изгоря с 3000 Евро капаро за много изгодно Ауди а6. Схемата беше чрез бест уестърн, но не помня подробности. Успех !
-
Ами оказа се ебаси врътката, днес се чухме за подробности, хем джипа не е чувствително по-евтин от другите за 5000 и малко отгоре евро. Да съм му бил пуснел парите пък джипа щял да стои при независима шипинг компания, която като пусна парите ще ми достави джипа, ама ако не съм го харесал щели да му го върнат за негова сметка и да ми върнат парите. Сега Юли месец съм на екскурзия в Италия и мисля да посетя няколко автокъщи, та запитването за автовоз си остава
Коментар
-
Пусни ми на мен парите,а аз ще сложа кьдето искаш каквото искаш / снимки на коли ще ти намеря,тия номера ги вьртят Българи из Източния бряг /па после и ще почерпя ако трябва.
Не се хващай на тия стари номера,стара измама е това,поне някой нов фифел да беше.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар