Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип от Bentley

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джип от Bentley

Не съм много сигурен дали това е подходящото място. Ако не, нека модераторите я преместят. Пък ако е пускано нека я изтрият.
    Името му е EXP 9 F

Bentley официално разкриха своя концептуален EXP 9 SUV по време на автомобилното изложение в Женева. Излишно е да казваме отколко време бе очакван този специален модел. И макар и да е наречен „прототип”, британците описват автомобила като потенциален трети представител на гамата им заедно с Mulsanne и Continental.

Хипер луксозният SUV представлява една интересна комбинация от лукс, изящество, модерни технологии, добро поведение, както и отлични възможности в пресечен терен. За задвижването отговаря 6-литров битурбо W12 двигател и осемстепенна трансмисия.

„Изключително сме ентусиазирани от потенциала на един спортен, ултра луксозен SUV от Bentley. Знаем, че много клиенти на Bentley вече притежават SUV модели, като се радват на техния стил, лукс, динамика и практичност. С EXP 9 F ние от Bentley ясно показваме, че разполагаме с необходимите проучвания и желания, за да отговорим и дори да надминем тези очаквания” – коментира Волфганг Дюрхаймер, изпълнителен директор на Bentley.

Eдин SUV определено ще оразличи марката от конкуренцията в лицето на Rolls-Royce, а имайки предвид наличието на платформата на Porsche Cayenne в семейството на VW Group, подобен ход може и да бъде относително лесно изпълним. Всъщност това е и доста логично, имайки предвид, че в класа на луксозните, скъпи и „потентни” SUV модели относително самотен стои Range Rover (разбира се, Porsche Cayenne и BMW X5/X6 са близо, но някак не предлагат това ниво на изтънченост).
    Снимки и източник: http://www.rs-auto.bg/news/article/1...n=vlezbgtrafik.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

От: Джип от Bentley

Ужасно грозен отвън автомобил, но това си е концепция на самата марка. Такова се купува само и единствено за да покажеш колко си далеч от останалия свят. Всъщност няма и смисъл да се коментира, освен да си кажем колко сме шокирани че съществува като идея и реализация.

И все пак. Вътре е невероятен стил и комфорт, но това са нива доста над възприятията на редовата публика. За да оцениш детайлите трябва да имаш доста познания в много области.

Проекта се лансира от същия бизнесмен, който извади на пазара Порше Кайен, като самия Кайен ще им е базата, върху която ще надграждат допълнителни екстри.

Ще го правят с по-широка пасажерска част отзад, защото ще са предназначени да се карат от шофьор! Не знам дали някога въобще ще има снимка на кално Бентли...

Коментар

Страхотен е .............
      Стоянчо , пожелавам ти такъв "грозник" !!!
      Лудак

Коментар

Е, поне вече всички знаем как би изглеждало малкото на Кайен и бухал...
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Е на мен ми беше интересно, като концепция. Този SUV, както и повечето от този клас със сигурност не са предназначени за кални разходки. Вижда ми се бая гъзария. Кой би купил този автомобил обаче хич не ми е ясно. Ама за всеки влак си има пътници де.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
            Е на мен ми беше интересно, като концепция. Този SUV, както и повечето от този клас със сигурност не са предназначени за кални разходки. Вижда ми се бая гъзария. Кой би купил този автомобил обаче хич не ми е ясно. Ама за всеки влак си има пътници де.
            Оллл ще види кал , те руснаците са безмилостни !
            Последно редактирано от Людмил Кюковски; 18-05-12, 21:48.
            Лудак

Коментар

Май всички производители "гледат" към SUV търгета ясно е че има доста пари в този сегмент. Със сигурност и по нашите родни пътища ще го виждаме и то не толкова рядко стига да направи 5-6г модела

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
                Оллл ще види кал , те руснаците са безмилостни !
                Ама много си прав ше знаеш. Виж сега какво правят. Е верно не точно с такова, ама вече не бих се учудил и с Бентли някой ден.
                Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 13-06-12, 14:32.

Коментар

Ама много си прав ше знаеш. Виж сега какво правят. Е верно не точно с такова, ама вече не бих се учудил и с Бентли някой ден.
                  Това съм го гледал и клипчета !
                  В youtube всяка такава идиотщина е свързана с руснаците .
                  Пълни изроди са
                  Лудак

Коментар

Ето още нещо интересно, "около" темата, този път - за Rolls-Royce.

Издевателство над класически Rolls-Royce

20 Септември, 2012 10:59

Дързост? Кощунство? Ненормален собственик? Подобни въпроси изникват в главата на мнозина от любителите на автомобили, когато за първи път видят "творението" от снимките. Пред нас безусловно е класически британски автомобил Rolls-Royce, но определено максимално обезобразен.

Моделът е Silver Shadow и въпреки че този автомобил не се прави ръчно и е достатъчно масов, си остава британска икона. Все пак емблемата Spirit of ecstasy е ръчна изработка, а имената на майсторите, работили по колата, са изгравирани на радиаторната решетка.

След което обаче се е намесил друг корифей на дизайна и е вкарал Rolls-а в калта. Интересно е как е преработил окачването. Информация по въпроса липсва, но според различни догадки е използвана 4х4 система от General Motors, а британският двигател е запазен.

Интересно е дали авторът на този шедьовър е запазил непокътнат задния диван на автомобила и вградения в този отсек бар за напитки? Предвид екстравагантното мислене на "твореца" на всъдехода Rools-Royce това е напълно възможно.

Лимузините с марка Rolls-Royce са една от иконите на световната автомобилна индустрия и точно поради тази причина нашето мнение е, че подобни возила трябва да бъдат пазени в оригинал и да останат за поколенията. Както се вижда обаче, не всеки споделя това становище.

от тук: http://fakti.bg
                    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Те го те!
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20161110_154225.jpg
Прегледи:1
Размер:139.1 КБ
ID:5734367

п.п. Нещо от телефона ми трудно качване на снимки.

Коментар

Те го те!
                        Ама как готино стоЙ на фона на блоковете, налЕ ?
                        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Прав беше "Стопаджията": "...недвусмислено говореха: „Не само съм достатъчно богат да си го позволя този кораб, но съм и достатъчно богат, за да не го приемам сериозно.“ Той беше удивително грозен..."
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

със софийска регистрация, снимана на ул. 6-ти септември до НАПлично от мен.
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:14487412_1258310634201216_5829986249653354496_n.jpg
Прегледи:1
Размер:97.6 КБ
ID:5734381
                            НЯМАЛИ ПАРИ ХОРАТА......??????

Коментар

Първоначално публикуван от chasovnik Преглед на мнение
                              със софийска регистрация, снимана на ул. 6-ти септември до НАП лично от мен.
                              НЯМАЛИ ПАРИ ХОРАТА......??????
                              Е, пари при пари отиват...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X