Здравейте,това ми е първото участие във Форума.Притежавам "Призма"1.6 J/1987г/,доста четох за нея,перфектна в двигателната си част,но има всички признаци за възможност за карданен превод и зяден мост,но не намерих литература за това.знае ли някой нещо повече по този въпрос?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Знае ли някой вариянта 4х4 Ланчия "Призма"?
Свий
X
-
-
До: Знае ли някой вариянта 4х4 Ланчия "Призма"?
здрасти колега.
мога да ти кажа че нищо не става
от модела 2000 4х4 отдолу е съвсем друга, аз също съм мислил по въпроса тъй като още имам призма 1.9 дизел, така че съм ги сравнявал на място и задния мост не е тозитип окачване като нашите. изобщо от долу има тунел за кардана и резервоара е друг ,
много неща се разминават[SIGPIC][/SIGPIC]
SJ 413
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sam40 Преглед на мнениездрасти колега.
мога да ти кажа че нищо не става
от модела 2000 4х4 отдолу е съвсем друга, аз също съм мислил по въпроса тъй като още имам призма 1.9 дизел, така че съм ги сравнявал на място и задния мост не е този тип окачване като нашите. изобщо от долу има тунел за кардана и резервоара е друг ,
много неща се разминават
Имах интеграле, което нямаше нищо общо с останалите ланчи.
Преди това две делти 1.6 HF. едната карбураторна, другата инжекцион. Реших да сложа двигателя от едната на другата и се оказа, че трябва да се смени и коша. При италианките частите от червена кола не стават на синя
Моят съвет е да не си усложняваш живота излишно, защото ще се наложи да смениш и тунела и куп още неща, като в крайна сметка резултатът ще бъде спорен..."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
преди около 10-12 годинки се моткаше из варна една призма 4wd майче беше 2.0. по същото време имах една делта 1,6 хп-турбо , а един приятел делта 20-4вд. друга ама съвсем друга е ск.кутия със среден диф. беше, а кардана минаваше през една дупка на резервоара който бе пластмасов. въпросната призма я гледах точно с цел да си попроменя моята делта,като на моя приятел, че интегралето тогава си беше цифра. след оглед на канал реших че това не е моята игра. отказах се....TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
-
нищо не става са много силни думи
познавам човек който има делта 1-чка
от 1,6 стана 2.0
след това 4х4
скоро ще става и с турбо
също така, вече изглежда като EVO II
така, че всичко е въпрос на желание и най-вече париLR RR Classic VM2.5
Коментар
-
Първоначално публикуван от hf hpe Преглед на мнениенищо не става са много силни думи
познавам човек който има делта 1-чка
от 1,6 стана 2.0
след това 4х4
скоро ще става и с турбо
също така, вече изглежда като EVO II
така, че всичко е въпрос на желание и най-вече париПадам си по-тази марка, въпреки, че чувам какво ли не
Интегралето беше супер, но загина в бой))) и ме остави жив. Сега освен жипките имам и дедра, която е несравнима с делта интеграле, но...
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Здравейте фенове,писах за това 4х4защото като загледах моята се оказа че имам тунел под карусерията и пластмасовия резорвоар е изтеглен много зад моста.Купувана е от приятел работил в Африка,а той споделя че е виждал и 4х4 със същото купе.Там я купил като модели за Щатите.Тия 4х4 били в армията като "джипове",зелени и маскировъчна окраска.Открити и бронирани но с двигате от 108 к.с. и по голям радиатор за климатик.Моята радиатора е обикновен,а има място за климатроник.Това е от 1987г./89г.Апропо радиаторът "прокапа"и какво мислите от новите "лади" е същият .Сега ще го слагам.Много е унифицирана в детайлно отношение с тия "лади".Учидващо,но е факт.Това за сега.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар