Обява

Свий
Няма добавени обяви.

за или против червената нафта

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: за или против червената нафта

Първоначално публикуван от soska1 Преглед на мнение
    Колега аз не бих рискувал със тази нафта.Когато бях във казармата имахме резервоари за нафта за отопление та точехме от тях и продавахме на един местен със камиони какво да ти кажа идва да ни търси човека че му се строшили камионите какво е строшил и защо не зная това е мойто сблъскване със тая нафта.Аз имам витара дизел и карам доста със червена нафта но според мен няма нищо общо със такава за отопление от близкото минало.Относно нафтата във гърция имам приятел там каза че зарежда на някакви колонки за нафта за отопление и си кара безгрижно пежо партнер
    При първия ми сблъсък с червената нафта и аз мислих като теб. Нормално е. Сега се сблъсквам с кеф. Проверено е ,работи перфектно ,а от много акъл дето го дава всеки,не мога да затворя вратата на хладилника си. При мен всичката техника гори нафта,а не акъл.

Коментар

Въпрос на личен избор.И въпрос на време някой митничар да ти прибере колата.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
        Дааа! Защо ли някой трябва да разбива по някакъв начин митовете сред хората? Червената нафта е само за връзкари, не за простосмъртни, крадена е всичката от БДЖ, обезцветява се лесно.....

Всичките данъци и акцизи са справедливи правилно структурирани и 100% събираеми. А парите от тях не може да разпредели по-правилно и Господ.....

Колега не че нещо.... ама много категорично и необосновано мнение.
        Няма значение дали става въпрос за нафта или за фъстъци. Няма значение дали крадеш от данъците, като не ги плащаш или като ги разпределяш. Или дали крадеш от общия ток на блока или на входа и изхода на АЕЦ-а. Има значение дали крадеш или не.
        И ако откраднеш хляб от хлебарницата, защото умираш от глад или сипеш крадена нафта за да закараш болен в болница е възможно да има морално оправдание, то кражбата на гориво само щото си по-тарикат от другите е аморално, възмутително и показва липса на цивилизованост. Поне за мен.
        Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
          Няма значение дали става въпрос за нафта или за фъстъци. Няма значение дали крадеш от данъците, като не ги плащаш или като ги разпределяш. Или дали крадеш от общия ток на блока или на входа и изхода на АЕЦ-а. Има значение дали крадеш или не.
          И ако откраднеш хляб от хлебарницата, защото умираш от глад или сипеш крадена нафта за да закараш болен в болница е възможно да има морално оправдание, то кражбата на гориво само щото си по-тарикат от другите е аморално, възмутително и показва липса на цивилизованост. Поне за мен.
          Намеквах по-скоро за това, че размера на акциза върху горивата ни се налага от ЕС без да се отчита заплащането на труда у нас. В същото време по европата червено гориво се предлага /за отопление/ по бензиностанциите и всеки може да си купи дори 10л. ако иска. Тук родната държава е усложнила доставките и оскъпила "социалното" гориво до степен да е невъзможно за купуване. Това цивилизовано поведение ли е? Каквото повикало такова отговорило бих казал.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Аз не видях на темата да пише за или против КРАДЕНА нафта Червена нафта има на колонка отиваш и сипваш.Поне аз така правя.
            Май всички да крадете си мислите
            МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
              Аз не видях на темата да пише за или против КРАДЕНА нафта Червена нафта има на колонка отиваш и сипваш.Поне аз така правя.
              Май всички да крадете си мислите
              И аз го правя,ама някой май избиват нещо. Та ако някой не е разбрал ,сега да знае. Говорим за евтина,червена, синя и всякаква друга нафта. Ако някой иска да да създава интриги,като казва на бялото -черно ,по добре да си пусне тема за крадена нафта и да пише там.

Коментар

благодарности на всички
                ще направим проба с на баща ми голфа и по изчетеното май трябва да остане много доволен и ще откара доста време без пари за гориво

Коментар

Ако не ти хареса, да идвам да я вземам

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
                    Аман от светци ....
                    Ай ся кажи, че всичкото тва дет го написа е от легален софтуер....за музика и филми, няма да те питам от къде вземаш....
                    Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Компютърът ми е с фабричен Уиндоус и Офис, а за НОДа плащам с СМС по 4 и нещо на месец. Оправдания с цвета на нафтата са ...забавни.
                      Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
                        Аман от светци ....
                        Ай ся кажи, че всичкото тва дет го написа е от легален софтуер....за музика и филми, няма да те питам от къде вземаш....
                        И какво ще излезе сега ? Крадеца вика , дръжте крадеца.

Коментар

Не знам каква е червената нафта, дето се намира тук там, но тая година при -14 за първи път Карината замръзна. Беше с червена нафта
                          Карал съм я при -20 без добавки и не е замръзвала. Очевидно е калпава нафтата. Вкарах колата в гаража да се отопли, налях 20 литра от бензиностанцията, сложих добавка и я оставих да работи да я омеси

Не искам повече такава нафта

Коментар

Да Ви кажа и аз по темата!
                            Имам котел на вилата с "промишлена нафта"! Когато зареждах(преди 2месеца) ,говорих надълго и широко с човека,който я докара!Та червената нафта си е точно нафтата,която зареждаме на бензиностанциите,но без никакви добавки!Слага се червеният химикал от митничари,които освобождават всеки един камион,като вземат проби от вече оцветената нафта!Този химикал го следят със спътници,точно за да неможем да караме с такава нафта ....на тази цена! ...Цената за 1тон "битова нафта" с транспорта на 80км от София е 1917лв/1тон с ДДС!Сами можете да направите сметката,след възтановяване на ДДС,каква е реалната цена на нафтата!
                            Капанът е,че подписваш "Кръвна декларация" и още 5 документа ,в който обещаваш,че ще позлваш нафтата само за отопление и никакви други цели,както и че няма да транспортираш дори литър от нея,от мястото на доставка....иначе носиш сериозна наказателна отговорност!
                            Човекът твърди,че при случайна проверка на горивото от съответните органи,ако се установи,че караш с червена нафта.....е приет закон,с който имат право да приватизират превозното средство!
                            Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X