първия позналмислех че ще се измъчите повечеутре ще го снимам по-подробно ако ви е интересно.някои ако извади ТТ данни за него ще е супер.в пловдив има един с 3 моста
първия позналмислех че ще се измъчите повечеутре ще го снимам по-подробно ако ви е интересно.някои ако извади ТТ данни за него ще е супер.в пловдив има един с 3 моста
За мен е найстина интересноДай малко инфо,данни и някоя снимка още на въпросната машина
тази в пловдив е на пожарната имам някакво видео с нея на балкан трофи '06 на траяла, но явно не можеха да я карат защото спираха да пускат блокажи/мостове като закъса
тази в пловдив е на пожарната имам някакво видео с нея на балкан трофи '06 на траяла, но явно не можеха да я карат защото спираха да пускат блокажи/мостове като закъса
НЕ е било нужно да спират,вкл се в движение,а който си е майстор не може нищо да го затрудни/ФУЛДАТА/Мите имам да почерпя не съм забравил,за ARB блокажа нали се сещаш.малко инфо, www.sdp-pinzgauer.org/ но не се отчайваите от характеристиките.
Коментар