При продължително боксуване светва лампата за маслото за температурата на скоростите после сама изгасва това нормално ли е?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Автоматична скоростна кутия - температура на маслото
Свий
X
-
Автоматична скоростна кутия - температура на маслото
Последно редактирано от Чавдар (V93); 24-12-11, 09:09.Тагове: Няма
-
От: автоматична скоросна кутия светване на лампата температура масло при по продължит
Първоначално публикуван от vessko7.....дали е нормално това нещо....Последно редактирано от Чавдар (V93); 24-12-11, 09:52.0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
-
От: автоматична скоросна кутия светване на лампата температура масло при по продължит
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеНормално е , ако ще боксуваш дълго време включвай "бавни" .....или ще има тема "Къде ремонтират автоматици".....и си виж нивото на маслото
Коментар
-
От: Автоматична скоростна кутия - температура на маслото
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениекакво значи да загрее добре?Просто паля и тръгвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение.... дали му пречи "палиш-тръгваш"?0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Задьржа на трета при едни автомобили - трьгвам след 30 секунди след като запаля ако нямам време да я чакам,но не я натискам поне пьрвите 4-5 минутки.Самата кутия дьржи на студено на трета по-високи обороти,не включва да речем на 2500 оборота,а на 3000.По тоя начин достига оптимална температура за най-кратко време.
Палиш-трьгваш,не е кофти,но зависи какво се разбира под трьгваш.На втора натоварен без газ си е перфектно,с газ в ламарината не е.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Миналата година ми се случи и на мен да ми светне лампата докато качвах един планински път с много сняг и много завои явно от честото првключване и буксуване светна лампата за температура на маслото на АСК после прочетох в такива случаи е по-добре да се кара на скорост а не на директна.
От тогава не ми е светвала лампата.
P.S. Маслото ми бе на оптимума и бе на не повече от 30000 км , а колата на 70000 реални, все пак съм първи собственик !
Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
:D
Коментар
-
Аз ламБи нямам,но пьк има як радиатор за маслото в скоростите.Вьпреки това не се притеснявам да я кова на трета и да я карам от 1500 до 4000 оборота на една предавка еле в завои каквито тук рядко намирам.Спускане или катерене,сняг или хльзгаво...................мммм да,за 2 завоя 5 пьти да включи не е у ред работата.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар