От: Календар на OFFRoad-Bulgaria за 2012 г. със снимки на потребителите
Добре де??Пише, че на 25 ноември щяло да се отвори анкета, аз тази анкета не я виждам??Или е минала??Навит съм за идеята и бих си взел няколко броя..Няма смисъл, да качвам снимки, понеже е изтекъл срока..Според мен трябва снимките да са свързани хем с офроуда, хем и с планината.. Да се съчетават..
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Добре де??Пише, че на 25 ноември щяло да се отвори анкета, аз тази анкета не я виждам??Или е минала??Навит съм за идеята и бих си взел няколко броя..Няма смисъл, да качвам снимки, понеже е изтекъл срока..Според мен трябва снимките да са свързани хем с офроуда, хем и с планината.. Да се съчетават..
Оказа се, че много хора не са видели темата и затова удължихме срока. Приемат се снимки до неделя вечер. Сутринта на понеделника ще ги избираме.
Оказа се, че много хора не са видели темата и затова удължихме срока. Приемат се снимки до неделя вечер. Сутринта на понеделника ще ги избираме.
Аха, емиии, да взема и аз да кача малко снимки..Аз ще си позволя да кача снимки, на Природата, понеже ако кача с нивата, 90% от форума, няма да им хареса..Та да им спестя мъките Утре, или най-вероятно в неделя, ще кача други, понеже сега съм, от моя лаптоп, а на него нямам много от снимките, които съм снимал
Рила:
Родопи:
Има и една от Пирин:
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Надявам се до края на деня да изберем типа календар, който ще поръчаме. На мен най-добре ми се вижда да е от 12 страници, с по 1 снимка за всеки месец. Но сега е моментът и за други предложения.
Смятам да отпечатаме 1000 броя и да ги пуснем на минималната възможна цена. За авторите на снимка, естествено ще е безплатно.
Дванадесет листа календариум със снимки + един лист заглавен и евентуално един лист картон за гръб е класическия календар. По-бюджетен вариант е да бъде седем листов (календариум шест листа с по два месеца + заглавен). Трети вариант е да бъде седем листов, но да бъде отпечатан лице и гръб и тогава отново да бъдат самостоятелни месеците и съответно да има 12 снимки.
Важен е също и размера на календара. Голяма част от календарите предполагам ще се продават през форума в цялата страна и ще е необходимо да се изпращат, вероятно с куриер, а тогава размера и опаковката ще имат значение.
Няколко кадъра и от мен, като приложените са в по-малък формат, за да не заемат много място и с увеличен контраст, за да се виждат по-добре с малките размери в темите.
При нужда, всичките са налични в оригинален вид и размери 3072х2304 пиксела.
За да се спази разнообразието във форума, ще има по нещо за всеки вид от основните офроуд машини.
Ендуро (Трявна`2009)
АТВ (Трявна`2009)
Участничка от форума показва умения с АТВ в калта. (Дълбок дол`2011)
Коментар