Колеги интересува ме как се казват тея въженца които се опъват от предния край на калника до горната част на предното стъкло. До колкото знам служат за предпазване от клони като ги избутват в страни и не остават върху стъклото. Дори и да не служи за това при мен ще се ползват за тази цел, че като влизам в гората много клонаци има. Искам да си поръчам от някъде ама не им знам името. Моля помагайте.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
как се казват тези неща
Свий
X
-
От: как се казват тези неща
Можеш да започнеш да четеш от тази тема нататък...
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=38716
-
Първоначално публикуван от don_baro1 Преглед на мнениеКолеги интересува ме как се казват тея въженца които се опъват от предния край на калника до горната част на предното стъкло. До колкото знам служат за предпазване от клони като ги избутват в страни и не остават върху стъклото. Дори и да не служи за това при мен ще се ползват за тази цел, че като влизам в гората много клонаци има. Искам да си поръчам от някъде ама не им знам името. Моля помагайте.
Продават се във всяка железария на метър стоманено въже, има с покритие и неръждаеми както и различни крепежи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнениеТези простори се казват "Ванти" и служат точно за защита на предния прозорец. Е и за простиране, когато си изкаляш гащите!
Продават се във всяка железария на метър стоманено въже, има с покритие и неръждаеми както и различни крепежи.
Коментар
-
То, от достатъчно голям клон отлита и купола на МТЛБ-то. Обаче ако му провърви, ганката остава здрава. И букът остава здрав, не знам на колко години е бил, не ги познавам по дебелината.
И човеците остават здрави, ако са имали акъл да не се завират, където не им е работа.
А като ги няма вантите, в кабината може да влети не само предното стъкло, ами и огледалата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар