Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За спецификите на ремонтите в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: За спецификите на ремонтите в София

Явно няма да напишеш имената на X, Y и Z. Може ли поне на лично да ми ги пратиш. Ей така, от любопитство.
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
      Явно няма да напишеш имената на X, Y и Z. Може ли поне на лично да ми ги пратиш. Ей така, от любопитство.
      Аз също бих искал да ги получа на лично
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

колега аз съм нов тук.и аз съм минал през тия проблеми.изстината е че трябва да им висиш над главите и да си груб и арогантен иначе като че ли невъзприемат

Коментар

Понеже и аз се явявам нещо майстор,прочетох темата с интерес.
          Колкото и да е странно има ги спецификите описани от колегата.Много от предлагащите услуги в България,пропускат факта,че не са за един ден на пазара и реалния им работодател е Клиента.
          Няма човек който да не греши,но е много по-добре да си кажеш и да си оправиш надрисканото .
          Аз,в общи линий,работя сам,една по-тежка настинка и колата на клиента отвисява +3-5 ,дни повече.
          За новите коли-според мен са хубави първите 2-3 години.Пък и не съм много сигурен,че в офицялните сервизи ще получите по-читаво обслужване от където и да е другаде(поне като качество на боядисване и там подобни),ясно е,че имат по-добро оборудване,нужно за поддръжката на определената марка,но то само не работи.
          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

(.изстината е че трябва да им висиш над главите и да си груб и арогантен иначе като че ли невъзприемат )

.......Тези клиенти ходят където си искат.......
            МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
              (.изстината е че трябва да им висиш над главите и да си груб и арогантен иначе като че ли невъзприемат )

.......Тези клиенти ходят където си искат.......
              Да,но първото място което трябва да посетят е основното училище.
              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_treid Преглед на мнение
                ....и да си груб и арогантен иначе като че ли невъзприемат
                При мен такива не са идвали!
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Колеги майстори,
                  струва ми се, че колегата alex_treid имаше предвид обратната схема:
                  трябва да им висиш (клиентът) над главите (на майсторите) и да си груб и арогантен (клиентът) иначе като че ли невъзприемат (майсторите)

П.П. Аз, понеже не мога да съм груб и арогантен, не ходя при такива майстори
                  Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                    Колеги майстори,
                    струва ми се, че колегата alex_treid имаше предвид обратната схема:
                    трябва да им висиш (клиентът) над главите (на майсторите) и да си груб и арогантен (клиентът) иначе като че ли невъзприемат (майсторите)

П.П. Аз, понеже не мога да съм груб и арогантен, не ходя при такива майстори
                    Ъхъ
                    Ако майстора е такъв, че се налага постоянно да му се караш, все ща немри како да оплеска, проверено от личен опит като клиент.
                    Ако пък някой е дошъл при мен и тръгне да ми се вре нагло - гоня. Засега имам само един такъв случай, но пък и от доста време не работя с клиенти.
                    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Ако имената на "майсторите" се оповестят публично съм убеден, че както те, така и всички останали или ще си опичат акъла занапред, или ще четат романа "Глад"!
                      Последно редактирано от mbenz; 17-10-11, 21:29. Причина: п
                      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Разбира се че трябва да се оповестят имената.
                        Ако тези майстори са действали добросъвестно и качествено, те ще имат възможност да споделят неоспоримите си аргументи и да си защитят името, нали?
                        Другото го знаем много добре и за съжаление го изпитваме всеки ден на гърба си.
                        Георги Тонев

Коментар

Че няма да се напишат тук имената е ясно.
                          Но монетата винаги има две страни. От гледна точка на "майсторите" истината може и да е друга. Тук видяхме само едната страна, представена със солидна доза емоция.
                          Едва ли има някой, който да не се е сблъсквал с подобна ситуация, и да не е попадал на майстор, който да не е достатъчно мотивиран по някаква причина да ти изремонтира джипа. Но тук ми се струва, че има нещо гнило в цялата история. Прекалено търпелив ми се струва автора на темата... Нещо не я разбирам целта на темата, явно не е за да се даде полезна информация.

П.С. Майсторите за автомобили 4х4 в София не са кой знае колко много, та не е много трудно да се припознае някой от героите описани в този разказ.
                          www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                          0898777327

Коментар

Както и автора на темата каза, понякога главния майстор или собственика на сервиза може да нямат много вина. Те не внаги могат да залягат под всяка кола и да проверяват кое как е свършено. Ясно, че на тяхна сметка се води ама трябва да разграничаваме репутация и лична вина.
                            За пловдивския "майстор"- там лицето е едно и става дума за чиста лъжа и измама. От такива трябва да се бяга и да се уповестяват имената им.

Всичко казано по горе е базирано само на прочетеното в темата.
                            Имената ги знам. Поисках ги от любопитство. Класически случай как от един човек може да са доволни хиляди. И как един човек може да е недоволен.
                            Кой е безгрешен?
                            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
                              Че няма да се напишат тук имената е ясно.
                              Но монетата винаги има две страни. От гледна точка на "майсторите" истината може и да е друга. Тук видяхме само едната страна, представена със солидна доза емоция.
                              Едва ли има някой, който да не се е сблъсквал с подобна ситуация, и да не е попадал на майстор, който да не е достатъчно мотивиран по някаква причина да ти изремонтира джипа. Но тук ми се струва, че има нещо гнило в цялата история. Прекалено търпелив ми се струва автора на темата... Нещо не я разбирам целта на темата, явно не е за да се даде полезна информация.

П.С. Майсторите за автомобили 4х4 в София не са кой знае колко много, та не е много трудно да се припознае някой от героите описани в този разказ.
                              Да действително монетата често има поне две страни също както и темата може да носи полза на читателите й или на пишещия. По-горе вече казах че ползата поне за мен е очевидна: сякаш спря вълната от неудачно подбрани майстори и сервизи. Пък читателите по един или друг начин могат сами да си извличат ползи от нея.
                              В моя конкретен случай аз не просто попаднах на един лош майстор а за две години (или за цялото време откакто имам такъв тип кола) аз попадах само на такива майстори сменяйки 5 (пет) сервиза, което от своя страна е добър пример за моето прекалено търпение.
                              Доколко е гнила ситуацията също е многостранен въпрос. Очевидно че освен гнилостта в моето поведение може да се забележи и гнилост на сервизите и майсторите в София. Или поне на една част от тях.
                              Емоционалността на автора също би могла лесно да се обясни ако се изчете всичко което му се е случило.
                              Разбирасе винаги може да се предположи че авторът е с добре развихрена фантазия и всичко това го е съчинил за да предизвика фурор смут и домисли във форума и да извлече някави чудовищни ползи и дивиденти, но това авторът го оставя на съвестта и личната преценка на всеки читател.
                              Нас мало, но мы в тельняшках!

Коментар

Колега, прегледах мъките ти и направо не мога да повярвам... И то за тойота, която ми е фаворит за качество. Но има понякога коли каръци. Моята препоръка е да си купиш друг джип. Прегледай бензиновите модели, със газ са даже по-икономични от дизелите. И успех!
                                JEEP CHEROKEE '98 XJ. 4.0 190 hp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X