Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Талони от Лукойл

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Талони от Лукойл

Додето сколасам да пусна темата, вече раздадох картончетата, от които имах с еднакви букви, така че прощавайте, в момента не предлагам нищо.
    Идеята - размяна на талони с липсващи букви. Молбата - който ги предлага или търси - да казва по кой маршрут ги е събрал. Целта - да видим дали наистина някой ще спечели.
    Всичко е честно - те бъркат и дават картите всеки път, ние сме само едни. Съдия ще е Комисията по хазарта, видимо, както и тукашното общество. Смисълът на темата - социално-финансов експеримент.

От: Талони от Лукойл

Стефане,по другите форуми отдавна се разменят и търгуват.Печелившата е буквата О.От нея са отпечатани лимитиращия брой. Всичко е реклама и ПР и малко измама.Не е целта някой да печели ,а да се купува повече гориво.

Коментар

100 броя капки (О-та) са доста по-малко от броя на бензиностанциите им. Иначе, аз съм събрал 3-4 комплекта от другите букви, при зареждане на само една бензиностанция.
      Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Хмм, а кое гарантира, че има изобщо пуснати О-та по бензиностанциите?

Коментар

Има спечелили.В Айтос има-на моя Кумец детето изтегли буквичката с капката,като О.Направиха разследване от Лукойл,да не е фалшива и им дадоха карта за зареждане на гориво по избор 1000л.

И джипче Дайхатсу Териос си имаме в града от наградите на Мтел,то бе отдавна тая игра със смс и.
          Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
          ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

А колко на брой са хората, които по регламент се очаква да спечелят? И кога ще ги покажат?
            www.offnews.bg

Коментар

Ще спечелят 100 човека. До момента са спечелили 77 (по данни от сайта на лукойл, не давам линк да не се сметне за реклама) и публикуват имената и снимки на спечелилите. По принцип изглежда, че няма шуробаджанащина, ама...
              А има и такива:

Коментар

Тогава приемаме работата за прилична - всичко изглежда статистически правилно.
                Затаяваме се до следващия случай, когато фирма, взела честни 1 000 лева от някой клиент, честно ще му подари цяло пакетче дъвки под сиянието на камерите на всички телевизии.
                Работата видимо е влязла в релсите. Но аз обичам дянков.
                На канала!

Коментар

Не вярвам на такива игри,всички такива са измама,според мен,може би защото никога не съм играл

Коментар

Буквата "О" се продава за по 1600лв. Това е другото, което знам. И на практика си "пазаруваш" бензина за 1.6лв/л.

Точно 100 са О-тата. Всичко друго се намира.

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
                      Буквата "О" се продава за по 1600лв.
                      Търся да си купя такава буквичка. Знаеш ли някой да продава?

Коментар

аз имам буква О тьрся Й

Коментар

Я да видим - тая година някой събира ли букви?
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Patrona, доколкото аз разбрах, но инфото ми е от продавачка в Лукойл, тази година О е контролната буква. Ако е вярно вече си спечелил.
                            Аз имам капка. Много й е зарадвах, защото миналия път тя беше печелившата, но продавачката ми охлади ентусиазма.
                            www.offnews.bg

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Йончев Преглед на мнение
                              Patrona, доколкото аз разбрах, но инфото ми е от продавачка в Лукойл, тази година О е контролната буква. Ако е вярно вече си спечелил.
                              Аз имам капка. Много й е зарадвах, защото миналия път тя беше печелившата, но продавачката ми охлади ентусиазма.
                              Я пак?
                              Колко О-та има в Лукойл?
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X